Potrebujem nezaujatú radu

Príspevok v téme: Potrebujem nezaujatú radu
Tocototo

Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace

Messje

Mna k tomuto napadla este otazka,pretoze podstatnu vec,ktora je velmi dolezita pre zahranicie si neuviedla...vlastne dve veci...
Kde budes byvat?On je taky sikovny,ze sa ti na 3 mesiace postaral aj o ubytovanie?To je v cudzine na tak kratku dobu dost tazko vybavit hlavne ked treba dat aj cca 2-3 mesacny depozit.
A po ďalšie...
Kedze moc penazi ako pises nemas,na cestu a prezitie,kym dostanes prvu vyplatu,ti da on?

A este koment k tomu vsetkemu.No chlapec ma odvahu povedat...nasiel som ti pracu,lebo potrebujeme peniaze.Tak nech ide on!

anka89

Osobne si myslim rozhodovať o Tebe bez Teba je choré.A zavolať rodinu aby ta prehovorili na robotu primitivne od neho.A čo sa môže stať ak odides:rozíde sa s tebou ,alebo si mysli že ty zarobis peniaze a on.ti ich zoberie ako že našiel som ti pracu tak su moje a možno v budúcnosti aj naše ak zostaneme spolu.Utekaj od neho je to hlupák .Celý život by ti riadil a ovládal ta .

Fantasyi

Ak mas dobru robotu na Slovensku, v ktorej si spokojna, tak nespekuluj. V zahranici sa dokaze uchytit malokto. Je to boj, drina a aj tak ti poviem, ze to nestoji za to.
Ak potrebujete peniaze, tak preco nejde zarobit on????
V dobrom ti poviem, ze nemas na to sa uchytit v zahranici a stratis dobru pracu tu, kde sa hlada tazko. Je mi proti srsti chlap, ktory rozhoduje o tebe bez teba a nuti ta do niecoho, co nechces. Vacsina ludi ma skreslenu predstavu o tom, ake to je vonku. Ano, zarobis viac, ale aj minies viac. Si v podstate na tom takisto ako tu, v konecnom dosledku. Aby si nieco domov doniesla, musis usetrit na sebe ako sa da. Min.jest, nekupovat takmer nic. Po tych 3 mesiacoch prides domov ako vechet a on zhrabne peniaze, ktore si ty tazko zarobila. Bohvie aka to je robota. Budes sa vediet aspon dostat sama domov, keby nieco? Nech do teba husti kto chce, co chce. Posli ich do prdele. Ved nech idu skusit oni.

Mesačný princ

Argument ,,že by si dosť zarobila,, by u mňa určite neobstál! Ak by ma takto niekto do niečoho tlačil, ako to spravili, tak by som získal ešte väčšiu averziu voči danej situácií. Ja osobne by som po tomto nešiel. Nech tam ide on alebo tá jeho sestra zarobiť.

vankus

Prd si ukludnena. Si naivna submisivna a nemas od toho celeho zdravy odstup. Nedaj si diktovat nejakym somarom kam ist a co mas robit. Hlavne pri takychto vacsich zalezitostiach. Okrem toho nevies nemcinu, mas problem byt sama a boh vie co este. Akoze ty co spekulujes. Aj tak mi nieco nesedi, to z akej rodiny z akych pomerov pochadza. Pridu mi s tou jeho sestrou taki primitivni.

a_dr1a

Ahoj Filip)

Tocototo. Tento tvoj posledny prispevok mi hovori, ze by si to tam mala tazke a v odluceni od domova, v cudzom prostredi aj s cudzimi ludmi, plus rec, ktoru neovladas ai faktory, by mohli byt pricimou, zeby si to tam nemusela zvladnut a mohla sa tam psych.zosypat zlozit. Pozri. Pises, ze navstevujes psych. Tak jej to pri najblizsej navsteve u nej povedz, co sa deje a aky ma ona na to nazor. Ona najlepsie pozna tvoj sucasny zdrav.a psych.stav, a ci by si to tam zvladla alebo nie. Peniaze nie su vsetko. Toto je skor o prilezitosti, otukat sa, osamostatnit, ziskat nove skusenosti kontakty sebavedomie ai ai. No pri tebe by to skor narobilo skodu ako uzitok. Tvoj priatel nenavrhol, ze tam chce ist s tebou? Ze aj pre seba a teba tam vybavil pracu? Dvaja ist spolu, by to bolo predsa len o inom. A riad sa vzdy svojou intuiciou citakmi, vnutornym hlasom. S priatelom sa nehadaj. Nedaj sa vytocit. Vecne formuluj svoje pocity nazory ako aj vsetky pre a proti. Komunikuj, nedaj sa zatiahnut do hadok kriku. Vtedy radsej prerus rozhovor nech vychladne a az potom zas pokracuj. Hlavne klud. A menej hovor viac pocuvaj. Dozvies sa tak viac. A vsimaj si aj jeho neverbalnu komunikaciu mimiku gesta. Za rok uz ho mozes trochu poznat, tak odhadni, o co mu vlastne kraca a ide

Tocototo

A ps spýtala som sa ho preco tak strašne chce aby som išla .....Odpoveď :Treba nám peniaze ..Ešte spolu nebyvame tak som tomu nepochopila ...Veď druhá ono to nie je len že upnuta na domov ale (a o tomto vie) keď som mimo domu nespim mám triasky a nemôžem ísť na wc....Je to trápne ale je to tak....Riešim to aj so psychológom...

Tocototo

Zavolal si na mňa sestru aj s kamarátom a všetci traja aj napriek môjmu rozhodnutiu ktoré bolo pevné. .Do mňa hustili že koľko by som zarobila....A podobné....A keď som im povedala že ja už mám prácu tu a je mi tu fajn...Tak padli aj také ..Že som sprostá že nejdem a tak.....A finále som z toho aj tak za najväčšiu p..... Takže teraz sa cítim úplne hrozné

Filip TT

No neviem - ale z toho, že bol natešený a robil z toho veľké prekvapenie mi to pripadá tak, že ťa má rád a že ti chce niečo, o čom je presvedčený, že je to pre teba dobré a to aj za tú cenu, že bude musieť vydržať byť bez teba 3 mesiace.

Možno si myslí, že tri mesiace v cudzine ti niečo dajú, píšeš, že si tak upnutá na domov, že si nemohla ísť ani na internát.

Ja by som na tvojom mieste nerobil hystériu ale pokojne s ním prebral, že prečo si myslí, že by to bolo pre teba a pre vás dobré.
Nech už to je akokoľvek, ak váš vzťah má vydržať, musíš vedieť takéto situácie riešiť pokojným rozhovorom. Toto je pravdepodobne typická situácia, keď si obaja myslíte, že chcete dobre a navzájom sa nechápete.