Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace
Potrebujem nezaujatú radu
Kedysi dávno som na jednom českom serveri čítala príbeh, keď nejaká baba spoznala chlapa, ktorý jej tiež vybavil stáž v Nemecku (ale čašníčky), ona tam teda bola, a keď už mala končiť a vrátiť sa domov, tak jej majiteľ podniku alebo nejaký zamestnávateľ po ceste na letisku kúpil kávu, do ktorej jej namiešal asi nejaký Rohypnol alebo niečo podobné, a keď zaspala, tak ju predali niekomu ďalšiemu na nútenú prostitúciu niekde odkiaľ nemala nijakú možnosť ujsť. Dostala sa z toho len náhodou, pretože nejaký tamojší "klient" sa v parku sfetoval až do predávkovania a keď ho zbierala sanitka a prebral sa, tak stihol všetko vyrapotať. Pointa toho príbehu bola okrem iného aj to, že to bolo celé plánované, počínajúc už tým prvým chlapom - jej akože "priateľom". Čítala som ten príbeh síce už dávno, ale nejako ma to teraz pri čítaní Tvojho príspevku napadlo.
Ja byť vami, normálne si dám pauzu aspoň na mesiac-dva a uvidíš, či by sa ti vôbec ozval, či by si mu chýbala.. Ja by som na tvojom mieste určite nešla!!! Zaváňa to. Je tam veľmi veľa premenných, čo nevieš, ako dopadnú a celkovo jeho prístup je šibnutý, hľadí iba na seba a ty si no.. sexuálna pomôcka (v jeho pomínaní).
Ahoj Tocototo
mne sa natom jeho akože darčeku nepozdáva hneď niekoľko vecí:
po 1. prečo keď ťa miluje zrazu ťa posiela do zahraničia samú aj to len nie na normálnu zmluvu pracovať ale na obyčajnú brigádu? Pritom už prácu máš tu na svk.
za 2. ak ťa miluje, prečo ťa silí do zahraničia? Veď keď niekoho milujeme neposielami ho od seba preč ale chcem ho mať stále poblíž seba. A nie preč do cudziny na 3 mesiace?????!
za 3. prečo robia na teba nátlak až podozrivý nátlak jeho sestra, kamoš a on????!
za 4. prečo nejde on do zahraničia ale teba núti? Alebo nenavrhol aby ste šli obaja?
za 5. chodíte spolu rok, a v poslednej dobe už ťa má len na sex? To je tiež dosť podozrivé.
Aký je môj záver? Ten že už boli prípady na svk, kedy akože frajery svoje kvázi frajerky predali na prostitúciu do zahraničia. Píšem kvázi frajerky lebo oni si vytypujú babu s ktorou sa dajú dokopy, majú ju nejaké to obdobie kedy s ňou akože chodia, radi sexujú, vyskúšajú ju aká je v posteli, im je to jedno že je už nejaká desiatá v posteli keď samí sú kurevníci a pre sľúbené prachy od pasákov čo neurobia a neskôr ju predajú po známych na prostitúciu. Ak je baba naivná ide sama pod prísľubom výhodnej ponuky a dobre zarobeného zárobku v zahraničí. Ak sa bráni s nejakých dôvodov tak ju donútia a to tým že ju zdrogujú či opijú a unesú. Kedže teraz sú hranice dosť kontrolované už to nieje také ľahké niekoho uniesť tak musí ísť akože dobrovoľne a to nahovorením dobrého zárobku ako som hore písala. Bacha títo kšeftári s bielym mäsom vedia ako babu zblbnúť aby sa zaľúbila práve do nich. Popri tebe môže súložiť s inými ani o tom nevieš.
jeho správanie je teda dosť divné, podľa mňa tu zbytočne rozpisuješ tieto podrobnosti o sebe, keď cítiš, že je tam problém, neviem ešte aké rady chceš počuť, povedz si, že si šikovná baba a o svojom živote sa vieš rozhodovať aj sama...jediné, čo mi napadlo v jeho prospech je, že si sa mohla častejšie sťažovať, ako ty pobehuješ v práci a nič nezarobí, a že máš málo peňazí a on sa snažil ti akože pomôcť, ale to už asi príliš fantazírujem
žiš kde beries energiu na vsetky tie cinnosti.
no ale k veci. takze to nie je dobre uz cca 2 mesiace. takze nemate problem len s tym ze chce aby si isla robit kamsi do zahranicia, problemy boli uz pred tym ? a netusis ani co sa zmenilo alebo ci sa ti nieco nezdalo aj pred tymi 2 mesiacmi ?
Nádherný krásny ale posledné dva mesiace to je len o Tom že sa so mnou stretne len vyspí mám pocit že je to cele o sexe.. pred tým sme chodili aj na vilet sem tam niekde ale teraz len posteľ no :(
ok. aky mate vlastne vztah tak celkovo ? ako vam to ide ? ako sa inokedy k tebe sprava ? co ta na nom vlastne pritahuje ? preco si s nim ? to proste vsetko je ok, ty ho lubis a on odrazu vyblafne ze chod do nemecka zarobit ?
To je ďalšia vec ...Že spievam ...Po kluboch kaviarňach..Vie že hudba pre mna veľa znamena a práve cez leto spievam najviac a povie že sa m vysrať na hudbu
Stále mi vŕta hlavou prečo tak strašne chce aby som išla.....I napriek môjmu rozhodnutiu :( nie som lenivá mám prácu zarábam zvládam školu a ešte popri tom mám Koncerty
Mne je len ľúto že vidí peniaze až potom mňa ..