Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace
Potrebujem nezaujatú radu
Pisem všetko tak ako to je...Som zúfalá a nemám dôvod klamát pretože som si myslela niečo ine. ..A priateľ pracuje tu má SR neodíde ževraj preto lebo tu má stále zamestnanie a z práce ho nepustia ...On zarobí v tom stalom zamestnaní viac ako ja zarobím
Fantasyi ahoj. Ignoruj tychto trolov co urazaju a nadavaju. Mne sa to tiez najlepsie osvedcilo)
boh vie jak to je. ona tiez napise len to co chce. nieco este nenapisala
Tocototo a co si mu na tu vetu povedala? "Ževraj presne ty si taký tradičný zabrzdeny slovák"
Lebo on tu na SK tiez pracuje pokial z tvojich info viem. Preco neda teda on sam vypoved a nejde robit do zahranicia? On tym padom uz nie je tradicny zabrzdeny slovak?
Lebo ty teraz nemas dovod odchadzat - pracu mas a studujes popritom este VS.
Jax tu pisal o nebezpecnom prenasledovani :) a co tvoja averzia voci zenam? Tiez mam usudit, ze si slapal a si ko...?
Haha ešte som mu povedala že j chcem tradicnu rodinu postupne tu budovať niečo svoje a ak niekde ísť tak spolu...Vôbec tomu nechápe...Ževraj presne ty si taký tradičný zabrzdeny slovák
Fantasyi keď si šlapala ty to neznamená, že bude aj ona. Fajn vedieť odkiaľ pramení tvoja averzia na chlapov. Fantasyi ty si pi*a.
No moja ty rozhodne nikam nechod. Toto zavana neskutocnym pruserom. Chlap, ktory ta ma rad, by ta prave nikam nepustil, odhovaral by ta, alebo siel s tebou a nie ta este podstrcil nejakemu kamaratovi. Jeho reakcia svedci o tom, ze si pre neho, len tovar, za ktory uz dostal zaplatene. Prosim ta pekne, zbav sa ho, lebo skoncis velmi zle. Jemu vobec nejde o tvoje dobro, aby si si ty zarobila, jemu zalezi, len na sebe. Aj ked tomu neveris, tiez by som si tipla, ze by si tam musela robit slapku.
Pozri. Mas v tom uz jasno - ze nikam nejdes. Mas na to aj objektivne dovody (pracu tu mas; cakaju ta v tom case prijimacky na Mgr; neovladas rec; mas psych.dovody zeby si to tam nezvladala; pochybna praca aj byvanie u niekoho koho vobec nepoznas nic o nom nevies ai ai).
Tak sa uz toho iba drz. Kludne mu opakuj ako pokazena platna svoje dovody a ak neprestane s natlakom, tak s nim nateraz obmedz kontakt kym sa neznormalizuje.
Si dospela svojpravna. Nik nema dovod na teba vyvijat takyto natlak. Si jedina kto o sebe rozhoduje. Uvidis ako toto cele dopadne a bude sa dalej vyvijat. No nie kvoli tej kvazi praci. Ale kvoli vasmu vztahu, aby si si ujasnila co a ako dalej
Ja mám v tom jasno že nejdem na 100 ℅ neviem jazyk a ani na to nie som plus cez leto ma čakajú prijímačky na magistru mám tú prácu a plno iných faktorov :( Mňa len strašne mrzí že ok dal mi návrh ist niekde na som to zvážila povedala mu o svojich pocitoch v kľude že som sa rozhodla po uvažovaní že nie a on namiesto rešpektovania mňa reagoval útokom a ešte si na mňa zavolal okruh známych....Po Tom čo som mu povedala že chcem vedieť dôvod prečo z toho robí také haló a tak strašne chce aby som odišla som dostala odpoveď že potrebujeme peniaze ..A nie nechce ísť so mnou...Lebo že jeho nepustia z roboty a že ja v mojej terajšej zarába menej .. čiže ja mám podstupit stres a všetko a on si bude tu v klidku a ešte ma majú za sprostu že nechcem ísť....Ževraj by som bývala u nejakého jeho kamaráta spoznám ho......