Ahojte, potrebujem nezaujatý názor. S priatelom budem o mesiac jeden rok.On má 24 ja 23. Včera mi povedal že ma pre mňa veľké prekvapenie (som si myslela že žiadosť o ruku hahhaaa :D ) No a on prišiel a že zlato (celý natešený) vybavil som ti brigádu na 3 mesiace do Nemecka upratovať. Ja kukam že to by som mu akože nechýbala . Ps neprišla by som domov ani raz za tie tri mesiace to je podmienkou zamestnávateľa odrobiť tie tri mesiace v kuse. Nie som lenivá síce študujem no prácu mám stále momentálne ako čašníčka.Co si o Tom myslíte ....Nemá má až tak rád.. Vybavili by ste frajerke brigádu niekde na tri mesiace
Potrebujem nezaujatú radu
Čo teraz robiť :( :( ? Vôbec neviem ako sa správať nič ....Veď to že ešte celý šťastný že prekvapenie
Ahoj
Nikdy si pred nim nespominala zeby si chcela viac zarabat,nieco si kupit velke a nemas nato,ze zavidis tym co su v cudzine?Ak ano,nemyslel to v zlom,mozno ti chcel naozaj pomoct ale...
Robi sa to takto...
Zlato,ak by si si chcela zarobit,viem o niecom,nejakom mieste,nejakej praci.Je to ale az na 3mesiace.Skus porozmyslat.
Takto podane by som to brala.
Ale ak ti to povedal presne stylom ako si napisala...To mi nepride moc akoby myslel na tvoje dobro,ale jeho.
O takychto veciach sa rozprava,davaju sa pre a proti a nie ta hned postavit pred hotovu vec.
Bože :( čo mám robiť :( proste na leto sa ma chce zbaviť tak mi to príde :( proste chalan ktorý miluje chce byť cez leto s babou a tak...a on ma natešený pošle ťa het...Aj keď vie že ja zle znášajú keď som mimo domu preto nemôžem byť ani na intraku. .Keby som bola fakt daka ludra lenivá ale od 16 makám stále nie len cez leto lebo sme peňazí nemali nikdy ...Čo robiť prosím vás :( je to hrozné keď si človek uvedomí že by pre toho druhého urobil čokoľvek ale on nie je ochotný nič...Keby to bolo naopak :( ja by som nechcela aby takto odišiel nie som závislá na ňom...Chodí si na flami na pánske jazdy a nevadí mi to vôbec ale toto :( bože ľudia poraďte je to strašne taký pocit že neviem čo mám.....
Prepáč. Ale vyzerá to, akoby sa ťa chcel zbaviť...:/
No možno ti vážne chcel len dohodiť nejaký džob, ale toto je čo? Že:zlato. Choď robiť upratovačku...Fuuu. No ja by som asi nereagovala tak kľudne ako ty. :-) Ako, veď máš prácu. Študuješ. Keď potrebujete peniaze alebo čo, tak nech ide sám robiť...nech nevyháňa teba... A ak hovoríš, že ťa nemá veľmi rád....no neviem neviem. A ty jeho máš? Neviem, či to bude vzťah až do smrti, lebo toto mi ako láska nevyzerá...Porozmýšľaj. A ak nechceš ísť inde pracovať, odísť, ak ti je teraz dobre a nesúhlasíš s tým(čo si myslím, že už z toho, že si to tu napísala tak z toho asi nie si veľmi nadšená..)tak mu to láskavo vysvetli, lebo toto mi príde, že ťa vyháňa...A čo bude za ten čas robiť on???!!
No prevetraj si hlavu. Oddýchni si. Porozmýšľaj nad všetkým. :-) Veľa šťastia. :)
vybav aj ty jemu, že pôjdete spolu ;) už teraz ti organizuje život ??:O