Notinosk

perla

Tak ked sa zobudi este par dni predtym ako to potrebuje mat tak sa to da, ja si davam pozor aby som v dostatocnom predstihu kupovala veci, ale parkrat tiez som na poslednu chvilu a stihlo to prist :)

alexaja

- aby sa ti to raz nevypomstilo, predsa len nikdy nevieš čo a ako, neoplatí sa to na poslednú chvíľu riešiť - :)

naty_gresova

Addia ja objednávam mnhohokrát na doraz, na poslednú chvíľu, ale zatiaľ sa mi nestalo, že by mi nestihol prísť balíček domov, zatiaľ vždy prišiel do dvoch troch dní, čiže som dobre zakaždým obišla, ja si tiež v tomto zvyknem dať na čas :D :D

alexaja

- mrzí ma, že ti píšem až teraz, ale ozaj teraz pred Vianocami mám toho toľko, že ani neviem pomaly kde mi hlava stojí, tak nemám ani kedy sem dobehnúť, ale dostala si tu už odpoveď tak snáď si si to aj nejako vyriešila a už máš darčeky pokope -

addia

Čaute, ako dlho vám trvá, keď vám z tohto eshopu príde domov to čo ste si objednali? Netrvá to nejako dlho? Bojím sa či to príde vôbec a hlavne aby to prišlo v pohode :)

Isue

Liankamalinka číhať môžu, ale aj nemusia, nie je to potrebné ja sa vždy o každej akcii dozviem, lebo mi to chodí na mail a mám prehľad ol všetkom, čo je v akcii, čo je výhodné ja som z toho rada :)

perla

Je to fajn cez internet, lebo objednas, kupis, pride ti domov a vybavene nedozvie sa o tom, lebo ja ked som chodila a kupovala v predajniach darceky tak mal prehlad kde som bola, co som kupovala a takto nema :D

montata7

..netreba číhať, aspoň teda ja nečíham..pretože tie ceny samé o sebe aj bez akcie sú super, prijateľné..dokonca mne chodia, keďže často cez tento eshop nakupujem aj newslettery ohľadne akcií.. :)

liankamalinka

naše baby v robote cez neho celkom často objednávajú, aspoň čo tak počúvam. neviem či číhajú na nejaké akcie alebo čo. priateľ bude mať sviatok za chvíľu a tiež som mu mala, že by som mu mohla niekde kúpiť voňavku, len som sa ešte nejak nerozhýbala

chuanka

Ceny sú aspoň podľa mojej skúsenosti lepšie a to o dosť ako na rôznych kamenných predajniach. Tie rozdiely v cenách nie sú podľa mňa vôbec zanedbateľné. Preto ja tiež už radšej objednám cez Notino a vyjde ma to aj lacnejšie a aj mi to príde rovno domov, takže nemusím niekde stráviť kopu času :)