Notinosk

cicilka

pytala som sa, ze ako dlho trva dodanie, uz to vediet nepotrebujem :) este v ten den jak som sem pisala k veceru, som sa rozhodla, ze objednam a uvidim sama, dva pracovne dni a vsetko co som si objednala mi doslo domov, to bolo radosti, jak malemu dietatu, ked lizatko niekto da ;)

cicilka

docitala som sa tu, ze tento eshop je rychly, do kolkych dni by mi vedel prist balik keby som si ho este dnes objednala? je mi jasne, ze dnes by mi uz nestihol prist, ale buduci tyzden by mi mohol v pohodke stihnut prist alebo nie? lebo niekde je to tak, inde zase onak a stracam sa v tom

perla

Wewelyn aspon niektore ceny? Ci ako si to myslela? Ja zatial vsetko, co som riesila cez Notino som si najskor porovnala s cenami na kamennych predajniach. Sice nie je toho nejake velke kvantum, co som si uz objednavala a porovnavala, ale aj tak sa mi zda, ze velke mnozstvo tovaru ma lepsie ceny cez internet ako v kamennej predajni, aj ked kedysi by som to vobec netipovala.

wewelyn

ja osobne som veľmi spokojná vždy sú veľmi rýchly a spoľahlivý. Ešte som nemala žiaden problém a sú lepšie ceny ako v kamenných obchodoch aspoň niektoré

perla

ISUE podla mna je toto uplne jedno ako sa rozhodla akym sposobom riesit dopravu. Podstatne je aby k nej doslo to, co si objednala. Lebo myslim, ze ked nieco taketo riesime, kupujeme tak nam ide len o to aby co najskor sme mali tovar doma a v dobrom stave ;)

Isue

Martinka už si objednala, čo si mala v pláne? Zaujímalo by ma ako si sa nakoniec rozhodla, že či si to dala cez zásielkovňu alebo akým spôsobom. Ono veci idú dopredu veľmi rýchlo a tak isto to platí aj pri tomto dodávaní tovaru ;)

Martinka229

ano? toto som nevedela, ked taketo veci nejako cez internet neriesim tak som nevedela, ci to je nejako dane, ze jedna doprava alebo ako to funguje len ked je to takto zda sa mi to aj lepsie pretoze to co mi viac vyhovuje to si zvolim a vybavene :) takze uz sa nemusim s tymto trapit a idem si teda objednat to co som mala v plane :)

Isue

Martinka spôsobom aký si zvolíš pri objednávke. Je viac možností a aspoň si vieš vybrať čo ti vyhovuje. Či si to dáš do nejakej zásielkovne (tak nejako sa to volá :)) alebo kuriérom alebo len obyč poštou a podobne. Takže nemusíš sa nejako báť, že čo očakávať, jak to príde. Čo si zvolíš to budeš mať.

Martinka229

akym sposobom sa pri tomto eshope riesi doprava? docitala som sa ze tovar do nejakych dvoch dni podla toho co ste tu pisali by mal prist lenze akym sposobom to chodi? kurierom alebo normalne cez postu a donesu mi t priamo domov alebo ako to je? pozerala som si ich ponuku a nejake veci ma zaujali tak by som to rada vyriesila :)