Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Notinosk

Isue

Vidím v tebe seba. Tiež strach a obavy z toho, či tá kozmetika, ten parfum príde ok. A prišiel. To bolo radosti. Netreba nejako stresovať v tomto smere, nie je dôvod na to, akú kozmetiku si objednáš taká ti domov príde nič viac nič menej. Fajn je to, že nemusíš behať ty po obchodoch, hľadať či majú to čo potrebuješ a podobne :)

krtko7

hm. Helgina áno, aspoň teda ja som teraz nedávno objednávala mužovi kozmetiku a nemala som problém. Dokonca ma príjemne prekvapilo aj to ako moja polovička na darček reagovala. Nemáš prečo mať podľa mňa strach objednávať kozmetiku :)

Helgina

Objednavate aj kozmetiku z tohto eshopu? Zaujimalo by ma ci aj taketo veci sa oplatia objednavat ako je to s cenami a kvalitou. Bola by som rada, keby ste mi poradili. Lebo som tu stranku pozerala a videla som, ze maju v ponuke aj kozmetiku, len taketo veci som cez internet nikdy nejako neriesila preto neviem ci je to fajn uvazovat nad takouto kupou.

Isue

Sjuzn to, že máš to aj od známej potvrdené mi vyčarilo úsmev na tvári :) odkedy som sa dozvedela, že sa dá cez tento eshop nakúpiť lacnejšie, tak som už niekoľkokrát tak nakupovala a nemala som problém. Lacnejšie a aj drahšie parfumy a sú fajn. Vydržia dlho, ešte aj večer, keď z práce prídem cítim parfum na sebe, takže neviem o čom píšeš :)

Sjuuuzn

Whisper neviem ako to je u lacnejsich parfumov,ale tie drahsie su s niecim este miesane ,mam to odskusane,kupovala som si parfum za 80€ a vobec mi nevydrzi tak dlho ako ten z kamennej predajne a mam to aj od znamej potvrdene :)

Sjuuuzn

Ja si odtial objednavam vlasovu kozmetiku,rozne sminky-pudre,riasenky atd a vzdy som bola spokojna...doprava trva cca 2-3dni
Neodporucam vsak objednavat parfumy-ponukaju FAKE!!!

Isue

otazky myslím, že je to úplne jedno. Išlo o pointu toho celého ako to je. Tiež som dlho nevedela, že cez internet viem aj kozmetiku a aj parfumy nakúpiť za oveľa nižšiu cenu ako niekde v obchode a pritom v rovnakej kvalite. Keď som sa to dozvedela, tak som akurát tak banovala za všetkými peniazmi, ktoré som kedy v kamennej predajni utratila :(

paulita

ďakujem vám, som myslela, že tá doprava by to mohla nejako vyrovnať a potom by to asi nejako výhodné nebolo.
Angel-Demon, to je pekný rozdiel, takto som sa na to nikdy nepozerala, ale prichádzam na to, že by som si mala rozšíriť obzory a premýšľať, kedy kde koľko peňazí dám. Lebo akože je na nič niektoré veci proste preplácať :/