Ahojte prosím vás aké máte skúsenosti s notino.sk ? Oplatí sa odtial objednávať ? a za ako dlho mi to asi príde ? dakujem
Notinosk
Myslím, že pri Notino úplne v pohodke, ja už roky od nich si objednávam parfumy a ešte som sklamaná nebolo, len je dobré aby si si bola istá aký parfum chceš. Ja som vedela niekoľkokrát čo konkrétne chcem, aký a potom zo trikrát som si objednala najskôr asi zo šesť vzoriek a testovala som, čo sa mi páči :D
prisiel ti ten balicek? zaujimalo by ma ci sa mozme pri tomto eshope bavit o spolahlivosti, chcela by som muza prekvapit a kupit mu parfum, uz som si aj nasla aky a na tejto stranke ho maju za dobru cenu, tak uvazujem, ze ho objednam, len sa bojim aby som nejako si nenarazila nos, ze nebude to ok :/
- baby už som sa rozhodla, už som objednala cez tento eshop a uvidím, keď príde, nevedela som sa už dočkať a vyriešila som to už aj, tak uvidíme kedy mi príde balíček -
- takže napríklad na tú stránku Notino, by som sa podľa vášho názoru mohla spoľahnúť hej? vám to obom vyhovovalo? nevedela som ako je to s cenami, preto som sa radšej opýtala aby ma to nejako nezaskočilo, ale aby som vedela ako sa veci majú, keď sa na to pozriem, kamošky viackrát o týchto veciach rozprávali avšak ja som nechcela nič hovoriť, lebo by ma asi vysmiali, že takéto veci som ešte cez net neriešila -
Musíš si zistiť či je eshop spoľahlivý. Ja napríklad cez kamošky som sa dostala k tomuto eshopu, vedela som, že majú dobré skúseností s ním, že vychvaľovali vždy širokú ponuku a najmä za prijateľné ceny, tak mi to nedalo, skúsila som sa aj ja na to pozrieť, že čo je to zač a tiež som tomu prepadla. Také obavy ti ani nenapadnú už potom.
Valaja keby boli tie ceny rovnake ako na predajniach, tak by mi asi bolo srdecne jedno kde si parfum kupim. Lenze su tie ceny dost rozdielne. Na predajni parfum zozenies drahsie ako ked si ho objednas z internetu. Kde mas istotu? Vsetko zalezi od toho, z akeho eshopu sa rozhodnes, ze objednas. Pri Notino som sa osobne nestretla s tym, ze by prisiel nejaky nekvalitny parfum alebo nieco take.
- už som viackrát počula, že z tade aj kamošky si objednávali parfumy, ale kde má človek tú istotu, že mi príde kvalitný parfum, ktorý bude pekne voňať? za aké ceny sa tam dajú parfumy zohnať? sú tie ceny rovnaké ako niekde na predajniach? -
ahoj. Notino.sk je velmi dobrá stránka, objednávala som odtial a oplatilo sa. nemala som ziaden problém a este som aj vyuzila zlavy zo stránky -odkaz odstránený- :) oplatilo sa velmi
To je úplne jedno akým spôsobom sa to rieši, avšak je to len pár dní, takže netreba z toho robiť vedu, nech si zvolíš akýkoľvek druh dopravy, či už kuriéra alebo čo iné. Niet dôvod na to aby si čakala neviem ako dlho :)
dva pracovné dni len? veď to je fajn, ale to si riešila ako? cez kuriéra alebo? lebo to býva asi aj rýchlejšie ako samotná pošta alebo sa mýlim? myslím aspoň že to tak je, že to tak funguje, už dávno som nič nekupovala cez internet preto v týchto veciach už nemám nejako jasno :)