Ahojte prosím vás aké máte skúsenosti s notino.sk ? Oplatí sa odtial objednávať ? a za ako dlho mi to asi príde ? dakujem
Notinosk
hm. Oplatí sa objednávať aj keď je tam doprava. Tie ceny sú dosť rozdielne, takže tá doprava to nevyrovná. Toho sa báť nemusíš.
Otazky, som zaskočená tým čo píšeš. Už viackrát som cez nich nakupovala, aj parfumy, aj toaletné vody, dokonca aj kozmetiku či už pre muža alebo pre mňa, ale takýto problém aký si opísala som nemala. Parfum, čo som si naposledy objednávala z tade máme ešte aj dnes lebo ho stačí fakt málo a je ho cítiť aj celý deň :)
anonymnaanonymka...
Sú tam aj parfémy. Napríklad Roja Parfums Aoud Absolue Précieux za 907,00 €. Treba pozrieť aj na vyššie cenové relácie. ;)
A áno posielajú aj fake. Žiaľ. Mala som ten istý parfém od nich a z kamenného obchodu. Plus tá výdrž je spôsobená viacerými faktormi... vek, lokalita výroby, "verzia" vône.
otazky, to ze ty nevies citat s porozumenim nie je problem notina a ani vydrze ich voni. ceny tam su take ake su, pretoze to su parfemovane a toaletne VODY, nie parfemy. fejky to rozhodne nie su.
Parfém by som tam už nikdy nekúpila. Raz mi prišiel fake. A viackrát sa mi stalo, že nevydržal tak dlho ako z kamenného obchodu.
A nič iné som si tam nekupovala. Šmínky a podobné srandy nepoužívam a kozmetiku používam prírodnú alebo vlastnoručne vyrobenú. Ak sa to tak dá nazvať to miešanie olejov na všetko možné.
Na ostatné veci sa to cenovo oplatí. Najmä pri väčšej zásielke.
oplatí sa to , nevyrovná sa to s dopravou, ked parfem kt. si objednavam stojí 18€ a na notino,sk 8€ je to sakra rozdiel
a masku na vlasy za 1,60€ tiez v drogerke nikde nekupiš
atd....atd....
to iste platí aj o pilulka.sk kde napr. revalid 23€ a v lekarni u nas zan chcu 28€
@krtko7 skrz tie ceny sa takto oplatí objednávať aj keď je k tomu doprava? Predsa len tá doprava niečo stojí, nevyrovná sa to? Keď si objednám cez internet alebo kúpim v obchode? Zatiaľ som nakupovala takto len v kamenných predajniach, ale ak by bolo cenovo výhodnejšie nakupovať cez internet tak možno by som to vyskúšala :)
hm. Do dvoch dní to máš doma. Ja som na Valentína tam kupovala môjmu mužovi kozmetiku na bradu a fúzy :) Je fajn, že majú dobré ceny, lebo keď vidím aké majú na predajniach a potom si pozriem eshop tak to je sto a jedno. Od istého obdobia už len takto riešim kozmetiku a parfumy ;)
ja kupujem tam väčšinou parfemy, ale posledne uz aj na vlasy masky... kadečo maju tam super ponuku.. pride ti to o dva dni..
tiež som naposledy objednávala na vianoce z tade. Rôzne kozmetické sady, balíčky. Som tam vybavila ježiška pre celú rodinu :) a všetci mali radosť, čo ma veľmi potešilo. Dlho som nevedela aké darčeky komu a keď som zbadala akú ponuku mala táto stránka, tak som si povedala, že idem do toho. A urobila som dobre...
Ahoj, ja som tam nakupovala darčeky na Vianoce, nielen parfemy ale aj kozmetiku a nemala som žiadne negatívne postrehy, objednávku som mala v pohode, prišla mi do dvoch dní nepoškodená a darčeky potešili :)