Ahojte prosím vás aké máte skúsenosti s notino.sk ? Oplatí sa odtial objednávať ? a za ako dlho mi to asi príde ? dakujem
Notinosk
alexaja - tak to je fajn. noo ja uz mam taky predvianocny stres pomaly. nerada si nechavam taketo nakupy na poslednu chvilu. a ak sa ta mozem spytat. mas skusenosti s cenami? ci ponukaju veci lacnejsie alebo su trocha drahsie ako niekde inde?
- STELKAMELKA ja osobne áno, niekoľkokrát, dokonca nie len pre seba, toto je skvelý nápad pokupovať takto darčeky, ja som to takto vyriešila minulý rok na Vianoce a myslím, že som urobila dobre, pretože parfum je vec, ktorá spraví radosť podľa mňa každému -
objednavali ste niektora cez tento eshop aj viackrat? viete ci to bolo za kazdym vsetko ok. pozerala som, ze by som tam mohla nakupit vianocne darceky, kedze sa to uz blizi. ide hlavne o spolahlivost, ze mi pride presne to, co si objednam
Určite Áno. Skoro všetku kozmetiku mám z Notino.sk a dorazí do týždňa. Produkty sú kvalitné a fotky neklam. Dokonca som našla na nete zľavové kupóny Kuponyzdarma.sk tie tiež dosť často využívam. Takže za mňa top e-shop.
Za aku cenu akoze by si ho chcela mat? Nechapem?
Cena, ktoru vidis v eshope je ta cena, ktoru za to zaplatis, neviem co tam by si chcela aku inu sumu cakas :)
- prísť ti príde, to som si istá, keď aj mne prišlo a v pohode, tak aj tebe príde, som zvedavá čo povieš, ja som vytešená bola jak malé dieťa, keď mi balíček prišiel :D -
valaja to je fajn, super, ze si to takto napisala, ja tiez uz zacinam v tom mat jasno, uz mi zacalo svitat, pozerala som si ponuku, vybrala a objednala a teraz uz len cakam na to ci to pride, ci ozaj to bude za tu cenu a aky ten parfum bude uz sa celkom aj neviem dockat :-O
Rozdiel je šetrenie a rozdiel je výhodná kúpa. Tiež som na to prišla. Ty nechceš šetriť, ty len chceš urobiť výhodný nákup, to sú proste dve rozdielne veci, ktoré ani nejde porovnávať. V dnešnej dobe je to proste tak, že cez internet si vieš zohnať to isté ako na kamenných predajniach, ale za lepšie ceny, tak prečo by si to nevyužila? :)
- balíček dorazil a milo prekvapil, presne ako som si to predstavovala a starostlivo zabalené, čo bolo pre mňa podstatné, myslím po tejto mojej skúsenosti, že kľudne sa môžeš na tento eshop spoľahnúť, ja som nemala najmenší problém, všetko dopadlo v pohodke a najmä to celé netrvalo dlho -
ano? tak to si ma teraz celkom dost potesila, lebo neviem kde inde by som ho mohla zohnat za nejaku normalnu cenu aby nebol dako moc predrazeny, ako co som ho videla na niektorych inych obchodoch, akoze nechcem na chlapovi setrit ale rozumies mi nie?