Kazdy den mi ten otrasny clovek zneprijemnuje den ked ho vidim. Je to stary slizky 80-rocny muž ktory je stary mladenec a cely zivot prezil s matkou ktora je dnes uz takmer nevladna (tiez neprijemna zenska, na dedine ju volaju klebetna striga) a stara sa o nu. Idem rano o 5:50 do prace a on sa z poza plota vystrci a otrasnym hlasom povie "Dobre ranko suseda", v lete mame bazen a samozrejme sme len v plavkach...hned sa s matkou posadia na lavicku pred domom a obaja zizaju. Idem do obchodu a vzdy tam docupka aj sused. Uz som z neho otravena. Neviem co s nim robit.. Aj moje deti su otravene.
Chlipny sused
...a znovu si nedočítal do konca...
Tebe onikat urcite nebudem. To by si musela mat nieco v hlave. Napriklad aj to, ze tykat zene je vyslovene neslusne, lebo podla etikety tykanie navrhuje zena. Damam to moze vadit. Ty evidentne dama nie si.
a_dr1a, Messje, ďakujem. Mylím si, že čo sa medziľudských vzťahov týka, plávame na podobnej vlne. Tiež mi na ľuďoch prekážajú úplne iné veci, ako to, či mi niekto tyká alebo vyká. Taký serafin by mi mohol aj onikať a nezabralo by to.
Kycera, vikky, ďakujem, vážim si!
Serafin, budeš sa čudovať, ale viem čítať. No neostanem pri prvej vete a dočítam text do konca. Mohol by si to skúsiť aj Ty, otvorili by sa Ti nové, neznáme dimenzie.
A občas prečítaj aj svoje príspevky, je to fakt sila! Obviniť jedinca v jednom príspevku z toho, že je idealista uprostred rozprávkovej krajiny a zároveň ho nazvať fúriou...
Keby si mala tak vies, ze tu zaklada temy aj vela zurnalistov, ktori hladaju napady pre clanky ai. Ten tvoj modus operandi nejako zlyhal :D
Ale to nie je vasa vec.
No to isto ty mas :D uz len tebe budu platit a za co prosim ta? :D
Zbytočné hádky. Čo sa týka vzdelania ohľadom rozpoznávania modus operandi či vzorcov správania: Mám. A do tejto umelo vytvorenej témy prispejem, už len keď mi za to zaplatia :)
Ty si napisala, ze sa nikde nestuduje a on sa studuje, cize si vytreta :D
Taketo vzdelanie tu mala jedine Slobodna. To bola skutocne odbornicka, ktoru ste odtialto vystvali, aby ste sa tu mohli hrat na mudre, ale nesiahate jej ani po paty.
Tu sa kde jaka upratovacka, ci predavaca ide hrat na modus operandi :D jaaj tak som se pobavil az se mi plakat chce.
niekedy až zíram z týchto problémov
Galapagos,
keď hovoríš, tak zároveň prekladaj! Dôležité je, že Ty nie si "vytretý" a "blbý". A rozhodne neplač! : D
Bola to moja odpoveď na túto otázku : "Biela kobra vy mate vzdelanie na modus operandi? :D"
Ja viem, že pre Teba je to ťažko pochopiteľné, tak Ti to vysvetlím po lopate : žiadna VŠ so ZAMERANÍM na "modus operandi" neexistuje, preto nemožno mať "také vzdelanie"!
Čo znamená a kde sa tento spôsob využíva (a nielen tam), z čoho logicky vyplýva, že sa preberá na kriminalistike, som napísala, tak láskavo NEODPISUJ!
Pochopil, Ty mudrc?
Kycera ty si riadne vytreta. Modus operandi sa studuje predstav si a to na Policajnej skole, odbor Kriminalistika. Na tvojom mieste by som sa nesmial, ale plakal aka si blba. Pokial nie ste policajtky, co urcite nie ste, tak sa k tomu nemate co vyjadrovat a hrat sa tu na neviem co.