Kazdy den mi ten otrasny clovek zneprijemnuje den ked ho vidim. Je to stary slizky 80-rocny muž ktory je stary mladenec a cely zivot prezil s matkou ktora je dnes uz takmer nevladna (tiez neprijemna zenska, na dedine ju volaju klebetna striga) a stara sa o nu. Idem rano o 5:50 do prace a on sa z poza plota vystrci a otrasnym hlasom povie "Dobre ranko suseda", v lete mame bazen a samozrejme sme len v plavkach...hned sa s matkou posadia na lavicku pred domom a obaja zizaju. Idem do obchodu a vzdy tam docupka aj sused. Uz som z neho otravena. Neviem co s nim robit.. Aj moje deti su otravene.
Chlipny sused
... na žiadnej vysokej škole! Aby nedošlo k nedorozumeniu! : D
...jaj moja autorka...co mu nevies povedat razne? jaj nie nevies..ty vecer rozmyslas este ake by to bolo s dedom co si supne viagru a riadne by ta klatil :DDD...
Nie, modus operandi sa NEŠTUDUJE!
Je to latinské slovo znamenajúce :
1. všeobecne - spôsob (metóda) konania, práce či výskumu,
2. kriminalistika - spôsob páchania trestných činov typický pre istého páchateľa. Modus operandi môže byť použitý aj v profilovaní páchateľa, či prispievateľa na tomto fóre! : D
Biela kobra vy mate vzdelanie na modus operandi? :D
Fascinuje ma ako sa tu hrate na odbornikov, robite psychologicke profily, pretekate sa kto prvy odhali fake temu a je to iba vasa paranoja.
Vy tu na to nie ste. Ste tu nato aby ste sa vyjadrili k teme a nie k cloveku, ktory ju zalozil, ci jeho dovodom preco ju zalozil. Chce to trosku odstup, beriete to prilis osobne a strasne vazne. Toto nie je vasa praca. Mali by ste sa snazit pomoct a poradit a nie si zosmiesnovanim dokazovat ake ste mudre a uzasne. Este pisat o slusnosti k inym. Co ak je naozaj obet? Ked ta niekto 20x denne prenasleduje a neustale pozoruje zamava to s psychikou. To ma na mile daleko od slusnosti. Kazdy ma svoj osobny priestor a nie je prijemne ak niekto do neho zasahuje.
:D :D nejako si tu baby v tejto teme moc namyslaju.
Moja priatelka nie je zo slovenska, v jej krajine je vyslovene neslusne na niekoho zizat a prezila ked bola so mnov u mojej babky na dedine uplne v pohode. A to este bola aj v pravej dedinskej krcme kupovat nanuk po anglicky :D :D lebo po slovensky ani nevie.
Cize hotove divadlo pre miestnych :).
Vravela mi len ze si vsimla ze sa na nu kazdy pozera ze ci je nieco zle. Tak som jej povedal len ze nie ,ze sa pozeraju preto ze je pekna a ze ju tam nepoznaju.
A to som jej este povedal ze je zvykom kazdeho zdravit aj ked vobec nevies o koho ide :D tak sa kazdemu zdravila :D.
Skuste trochu upustit zo svojich komplexov, hlavne nezabudajte ze na verejnych priestranstvach moze hockto chodit kde chce, v hockaky cas na hocake miesto, takisto moze pozerat na co chce na koho chce a kedy chce. Takisto moze z verejneho priestranstva pozerat na vas sukromny pozemok ak chce. Ak sa vam to nepaci postavte si plot, stenu alebo sedte v dome.
Kýčera :)
Mňa proste fascinuje, ako úplne normálni ľudia úplne vážne diskutujú v umelo vytvorenej téme (zakladateľ dokonca naschvál vkladá indície, že ide o nepravú tému), aj keď sa opakuje ten istý modus operandi ako u "zakladateľa", tak aj z niektorých "diskutérov". Sranda.
Biela Kobra,
je platená, je... : D
Skús si napísať opačný názor a hneď Ťa tu vyplatia! : D
Ľudia, toto je platená diskusia? Ak hej, tak sa aj ja pridám.
Zita tak isto ,ako Kycera palec hore aj mne to pripada ,akoby dotycna osoba pisala nezmysli.
:D Messje a ty ho poznas, ze vies, ze je dobry a slusny? Niektori ludia si zasluzia slusnost a niektori nie, lebo potom prekracuju hranice. Sa tu hrate na slusnych a pritom nadavate a zosmiesnujete ludi, ktori potrebuju radu.