Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlipny sused

Príspevok v téme: Chlipny sused
mimcapolak

Kazdy den mi ten otrasny clovek zneprijemnuje den ked ho vidim. Je to stary slizky 80-rocny muž ktory je stary mladenec a cely zivot prezil s matkou ktora je dnes uz takmer nevladna (tiez neprijemna zenska, na dedine ju volaju klebetna striga) a stara sa o nu. Idem rano o 5:50 do prace a on sa z poza plota vystrci a otrasnym hlasom povie "Dobre ranko suseda", v lete mame bazen a samozrejme sme len v plavkach...hned sa s matkou posadia na lavicku pred domom a obaja zizaju. Idem do obchodu a vzdy tam docupka aj sused. Uz som z neho otravena. Neviem co s nim robit.. Aj moje deti su otravene.

Messje

Gabrielitta
Tu sa pise uz o starom panovi,ktory sa proste rad pozrie na mlade masko.Co je na tom?
Co takto proste len byt tiez slusna?
Dobre ranko sused,konecne prichadza jar za chvilku.
Ako sa ma maminka pan sused?
Na nakup pan sused,ma nakup?
Nato,ze mas 54 rokov,mi prides dost...radsej to nenapisem.
To nie je o nom,je to proste stary pan,ktory zil cely zivot sam s mamou.Nemal vela ludi pri sebe ,on si mozno ani neuvedomuje ako to vidis ty.
Az mi je smiesne,ze to pisala 54rocna zena.Mala som pocit,ze ide o max 25 rocnu mladu babu,ktora este nevie so starkymi komunikovat a chapat ich.Skoda,je to smutné.Kto vie co o tebe hovoria druhí.

Gabrielitta

Autorka nevsimaj si tu debilov, oni nevedia, co je to, ked ta niekto prenasleduje. Hned ako ovoris dvere, vybehne tiez, po obchode za tebou lozi do uliciek a chlipne si ta premeriava a utiera sliny. Takto sa smeju niekedy aj muzi zakona, ze si to zena iba namysla, kym sa nestane tragedia a potom nam uz mozu fukat praskovy cukor do zadku. Vsetkym vam to tu z celeho srdca zelam a ab vam nikto neveril a rehotal sa ako sprosty, ze ake to je.

mimcapolak

Tak mlada uz nie som, mam 54 rokov a 27 rokov tu zijem s manzelom. Mam deti, ktore uz davno prekrocili vek 30 rokov. Su susesom mame problem uz odvtedy, ako sme sa pristahovali. Domyslanie to urcite nie je, aj manzel si to vsimol.

Jax

Jezisku na krizku!
Dievcence... to co mate v hlavach? Fakt iba nasrate?

Sused ta pozdravi, tak je uchyl a sexualne ta obtazuje? :-)))
Vies co by som spravil? Zavolal televiziu, nech ta cely narod vysmeje. Mozno by si potom zacala aj rozmyslat. Vobec nevies co splietas.
Ale ja by som ti veru ani ten pohlad nevenoval. Komplexy par excellence

Biela Kobra

Gabi/mimca, neviem preco mu jednoducho nezlomis nos a nezavolas na neho policiu ako kazdy vikend. Ved to sa ti uz osvedcilo, nie?

a_dr1a

mimcapolak aa??
Vies kolkym ludom musis vadit a prekazat ty? Rodine znamym kolegom susedom ai ai. Mozno tiez prave o tebe niekto takto isto hovori pise vyjadruje sa a nadava, ako teraz ty tu na svojho suseda pises. Nemusis byt kazdemu sympaticka, ale zas asi by sa ti nepacilo, keby o tebe niekto takto pisal. Alebo ze je inym z teba na zvracanie. Zijes predsa medzi ludmi. Nevybrala si si samotu niekde u lesa.
Vsak konaj a nenadavaj iba. Boli ti tu dane prakticke konkretne rady tak sa uz zariad.

Ewelin. Tiez ma takto doma viedli. Ja si s kazdym rozumiem, ale s detmi a so starymi ludmi asi najlepsie. Mna az pricasto oslovuju prihovaraju sa ini, az je to neraz akoby "otravne", ale tak vzdy lepsie takto, akoby ma mali ludia obchadzat, vyhybat sa mi a stranit sa ma)

ewelin 2

ešte ma napadlo: zavolajte slovenskú Guinnessova kniha rekordov, že 80 ročného starého muža ešte žije jeho mama, ktorá sedí na lavičke a ešte pozerá na bazén susedom :)))))))))

ewelin 2

som rada, že nie som sama, ktorú hned napadlo, že dotyčné ženy ( áno ženy a nie mladé baby ) si iba namýšlaju že ich sused sexualne obťažuje. Veď 80 ročný je rád že žije :)

Ženy, išli ste bývať na rodinný dom, tak ste mohli počítať aj so susedmi. Ako píšu podo mnou, mali ste si postaviť vysoký plot a nie dať bazén tam, kde vam na neho čumia susedia. Poviem ti, že aj ja by som si v lete sadla pred dom a vy keby ste boli v bazéne tiež by som na vás pozerala. A čo na tom ? ako hovorím, ak vám to vadí zarobte si plot .

Ozaj a myslíte, že Váš muž nekuká po druhých ženách ? že keby má niekto vedľa vás bazén a tam 18 ročná baba, žeby keby váš muž sedel u seba na dvore, by nepozeral na nu ? veruže pozeral ! a má ona potom vypisovať na fore že na nu sused zíza ?

Kde je obyčajná slušnosť, pozdravenie, dobre susedske vzťahy...Počkajte ženy, aj vy raz budete staré alebo vás muž...budete radi ak vás niekto odzdraví, usmeje sa na Vás, poprípade s niečim pomože.

Je taký problém odzdraviť 80 ročnému susedovi, že dobré ránko susedko ! ako sa máte ! dnes máme ale pekný deň ! ja by som naozaj nemala problém ani keby som upiekla pagáče mu cez plot zopár podať ( alebo teda nech mu ich podá váš manžel )....ved ten svet by bol hned krajší, nie iba sa mračiť a nadávať.

mimcapolak

Vadilo by mi to ak keby mal 30 rokov aj keby to bola zena ale toto je ocividne uchylak....Ten jeho vyskereny ksicht ked ma pozdravi tak mi je na zvracanie.

Jeho matka ma do 100 rokov najstarsia v dedine takmer uz nechodi len s palickami a podporou syna...