Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlipny sused

Príspevok v téme: Chlipny sused
mimcapolak

Kazdy den mi ten otrasny clovek zneprijemnuje den ked ho vidim. Je to stary slizky 80-rocny muž ktory je stary mladenec a cely zivot prezil s matkou ktora je dnes uz takmer nevladna (tiez neprijemna zenska, na dedine ju volaju klebetna striga) a stara sa o nu. Idem rano o 5:50 do prace a on sa z poza plota vystrci a otrasnym hlasom povie "Dobre ranko suseda", v lete mame bazen a samozrejme sme len v plavkach...hned sa s matkou posadia na lavicku pred domom a obaja zizaju. Idem do obchodu a vzdy tam docupka aj sused. Uz som z neho otravena. Neviem co s nim robit.. Aj moje deti su otravene.

dedopervertor

WTF ! Pises ze
,, 80rocny, ...a jeho skoro nevladna matka, ....sa posadia na lavicku....
jeho matka musi ma cez 100rokov! Toto je aka fake tema a ludia reaguju, no ked sa na tomto fore potrebuje dakto seriozne poradit nereaguje nikto ...

a_dr1a

Grc) Uz mi chybalo, ze si ma davno neoslovil :D Bol by si prekvapeny, ale mam s tymto skusenosti. A dotycnu tipujem na tu mamicku presne ako v zavere pises, kedze spomina uz svoje deti))

Messje. Tipujem, ze keby to bol mlady pekny vymakany muz, mamicke by ten zaujem o nu uz vobec neprekazal)

grckagrc

Sem chodia vacsinou zakomplexovane dievky, ktore by boli rady za zaujem chlipnych nadrzancov :)) pomoc necakaj.
Adra je rozdiel aj v tom ako to povie. Nenamysla si, zena vyciti, ked je to cez.
Povedz mu otvorene prestan cumiet a slintat, ci prenasledovat, lebo ti to moj muz, ci priatel rucne strucne vysvetli.
Ja by som mu hned prije*al. Stary uchyl jeden. Niektori muzi nemaju sebareflexiu. Uz co by na nom videla mlada a pekna holka? :)) jeho mamicku :))

a_dr1a

mimcapolak.
Ako citam tak citam - ale v com je ten pan chlipny?? To nikde nevidim....
Sorry. Mylis si pojmy s dojmami. A namyslas si. Keby pan pred tebou vytahoval svoj nastroj. Keby sa pred tebou obnazoval odhaloval. Keby mal sexualne slova narazky. Keby ta akokolvek obtazoval. Ale nic. Vsetky tvoje uvadzane dovody su pravne bezpredmetne. Cize ty mas ludsky a osobnostny problem.
To, ze ti povie dobre ranko susedka, je podla teba chlipnost?? Nie. Nie je. To je iba obycajna ludska slusnost a pre niekoho este normalna prirodzena vec vychovanie a zalezitost. Slusnost je pozdravit a este vacsia odzdravit.
Ze ked sa kupete tak si sadne u seba doma na dvore a pozera sa?? Je doma, na svojej parcele pozemku nadvori a ma na to pravo. Ak si taka nedotkliva, mali ste si pozemok a jeho zabezpecenie upravit lepsie (plny ci vyssi plot, alebo vysadit tuje, dat rakosie ai ai. Moznosti na trhu je plno), ak to tebe vadi a prekaza. Lebo vadi to iba tebe, nie jemu. A ludia maju oci aby sa divali. Zrejme takto nehistercis aj na kupalisku plavarni pri mori ai?)
A ze pride v rovnakom case do obchodu ako aj ty? Predpokladam, ze na dedine mate asi len 1obchod. Tak vela moznosti kam inde ist zrejme nema. Nemozes mu zakazat tam chodit v rovnakom case ako napr.ty. Ale pochybujem, ze je to VZDY. Zrejme si uz nanho natolko alergicka, ze ked ho 1-2x do tyzdna tam zbadas stretnes, ked si tam aj ty, tak uz z toho vyrabas akoze je to "stale")
Ak ti prekaza, ze ho tam vidavas, tak nakupuj v meste v obchodnych retazcoch. Neboj. Tam ludi ziadnych nestretnes))
Vies. Ked niekto hlada problemy aj tam kde nie su, namysla si, uraza (vsak z neho vyrabas chlipnika ai), tak to skor vypoveda o tebe, ze mas problem ty. Nie on.
A rada??
Ignoruj ho. Ak ti sused natolko ludsky prekaza, tak ho prestan zdravit, obchadzaj ho, ak neprestane ta zdravit - tak mu povedz, nech ta nezdravi/neprihovara sa ti, lebo si to nezelas a nechces to. Plot si z casti, kde mate bazen upravte s detmi tak, aby vam tam nik necumel, na nakupy posielaj decka ci nakupuj si v meste. Ake lahke. Ze?)

Gabrielitta

Ked je stary chlap osamely tak svoju osamelost chce riesit s osobou opacneho pohlavia o polovicu mladsou. Riadna logika. A co ma je po jeho osamelosti? Ja chcem mat od neho pokoj. Preco by mu nemohla este zit mama? Ved pise, ze je uz takmer nevladna.

Gabrielitta

Sibe ti Ewelin2? Akoze preco by sme im mali piect kolac a rozpravat sa s nimi? Ked som bola voci nemu slusna bolo to este horsie. Prajem ti to zazit, aby si vedela aky je to pocit, ked ta niekto uchylne prenasleduje a slinta po tebe. Ked sa niekoho takto bojis. Existuju muzi, pre ktorych nie, nie je odpoved.

carihrad

Nechaj dedka nech si este uzije radost dlho tu uz nebude a navyse robi svoje aj vek demencia a tak. A postavte si vyssi plot nech vam do dvora nezizaju. Zijes na dedine co cakas tam su velmi zvedavi ludia

Ewelin2

Nenamyslate si tak trochu ?

Preco to obraciate na sex a ze su uchylaci ? Nemyslite, ze su osamoteni, ze bojuju o kusok pozornosti, len to nevedia dat spravnym sposobom najavo? Co tak prehodit so susedom par slov ? Co tak opytat sa 80 rocneho stareho pana ci nieco nepotrebuje ? Co tak mu upiect kolac a zobrat mu ?

Mimochodom 80 rocnemu susedovi este zije mama ???

Gabrielitta

Tiez mam takeho suseda. Stary cap, byva sam. Mohol by mi byt otec. Vzdy, ked otvorim dvere, otvori tiez. Slizky pozdrav ako u teba. Idem do obchodu, alebo niekam, on za mnou. Vyslovene ma prenasleduje. Fuj. Mam priatela, ktory si s tym tazku hlavu nerobi. Mne to lezie na nervy, som na neho alergicka a aj ma to desi. Semeno mu udiera na gebulu.
Snazim sa ho ignorovat, nezdravim sa, otocim chrbtom. Nic, vobec mu to nedocvakne. Ze je cely stastny, ze ma taku mladu susedu. Grcat sa mi chce.