vysoký tlak

zapper

Iren, čítal som celú diskusiu a česť výnimkám ti tu ponúkajú aj dobré rady. Takže bude zbytočné to opakovať.
Noelinka ti zrozumiteľne popísala činnosť š. z. od produkcie hormónov až po ich reguláciu podmozgovou žľazou /hypotalamus a hypofyza/, a vysoký tlak môže spôsobovať aj nerovnováha hormónov, takže ak si pamätám, písala si, že na š. z. niečo berieš.
Kýčera má rady, ktorými by som sa riadil aj ja, ak by som ochorel, a pri jej radách spomeniem len jednu, na ktorú si sa ani raz nepýtala, zapping!
Skús nájsť vo svojom blízkom okolí niekoho, kto by ti zapper aspoň požičial.

Píšem ti hlavne preto, lebo momentálne riešim vysoký TK u manželky a zakúpili sme tlakomer podobný, ako si dala link, microlife, a môžem potvrdiť, že sú presné, ale...
Ráno, keď vstala tlak 130/90, do hodiny u lekarky150/105, nepochopiteľné však. Pre kontrolu zobrala náš tlakomer k dr. a porovnávala, výsledky TK boli identické, snáď mala strach z bielych plášťov neviem, momentálne sme ho zrazili na normu125/85. Takže áno, ten, čo uvádzaš odporúčam.

Nikto ti tu neporadil kúru z imelá bieleho, ktorý je pecka o. i., aj na TK, ktorý nízky zvyšuje, vysoký znižuje. Je to vlastne jedovatý parazit, prživujuci sa na stromoch. Zbiera sa október, december alebo teraz marec apríl. Pije sa takto po šalkach 6 tyždňov 3x3, 3 týždne 2x2, 2 týždne 1x1.

Príjemnú nedeľu...

Iren 1

Tak som tu opäť.
Takže tlak sa mi nepodarilo znížiť u dvoch lekárov mi namerali vysoký tlak tak ako horný aj dolný takže môj tlakomer zrejme meria zle, nakoľko na ňom mam tlak OK. Zašla som do lekárni, tam mi tiež namerala magistra vysoký tlak.
Moja otázka je: Aký tlakomer na domáce meranie je spoľahlivý?
Bude dostatočne kvalitný tento? Ak ho niekto má tak nech napíše referenciu.
Pre Kyceru - držím sa zatiaľ tvojích rád .

Kycera

Iren 1,
mĺganie oleja má viac účinkov : www.google.sk a aj tie, čo si uviedla. Pomáha pri liečbe mnohých ochorení - cievnej sústavy, žalúdka, srdca, čriev, opuchov,...
Robí sa to takto - ráno na lačno a večer pred spaním 1PL slnečnicového oleja!!! prevaľuješ v prednej časti úst 25 - 3O min., musíš VYPĽUŤ! Môžeš začať s 1ČL a kratším časom, kým si zvykneš. Náhle chorobné stavy miznú v priebehu 2-3 týždňoch, chronické potrebujú mesiace, až rok. V prvých týždňoch môžeš ľahko ochorieť, oslabnúť, musíš to vydržať. Prinesie Ti to lepší spánok, energiu, sviežosť. Zbavíš sa ťažkých toxických kovov, kt. máš v tele.

Toto, Iren, vyskúšaj : vysetrenie.zoznam.sk!!! Rob to aspoň týždeň a budeš prekvapená. Maj sa!

Iren 1

Kycera, dík a potešila si ma,že si pochopila moje prianie na peknú nedeľu....predsa len vo večerných hodinách /v sobotu / ti už nebudem priať peknú sobotu, ktorá sa už prakticky končila.....
To mlganie je na čo dobré....ostraňovanie toxínov?
Oleje striedam, teraz používam sezamový,orechový a olivový.
Dík za prianie vyliečenia.....snažím sa a robím pre to všetko.

Kycera

Iren,
Tvoje prianie bolo vyslyšané (aj keď som o tom nevedela), bola som odcestovaná a prežila som nádhernú nedeľu. Ďakujem! : )
Na tie slnečnicové oleje som Ťa chcela len upozorniť, ak si ich nezaregistrovala v obchode. Je to značka Vénusz : jeden je Immuno D a druhý Omega 3 & 6 (aj tie sú zdraviu prospešné, nielen tie 3). Inak sa odporúčajú oleje za studena lisované - repkový a olivový na striedačku.
Skús si tie mastné kyseliny (aj omega 9) dopĺňať stravou.
A vyskúšať by si mohla mlganie slnečnicového oleja a tiež zapping.
No a na oplátku Ti prajem ja, aby sa Ti tlak upravil (to zvládneš!), pečeň vyliečila a ŠŽ poslúchala.
Občas sem nazriem, tak sa maj krásne!!! : )

Noelinka

Keď sa nachádza cysta na obličke tak by sa malo dosiahnuť čo najviac spomaliť pokles obličkových funkcií. Nutná je hlavne presná kontrola krvného tlaku a dôsledná liečba infekcií močových ciest.

Existuje však jeden recept, ktorý dokáže časom prirodzeným spôsobom telu pomôcť, aby cysty odstránilo samo. Jeho základom sú klíčky zo špaldovej pšenice.

Klíčky obsahujú chlorofyl, ktorý obohacuje krv o hemoglobín a tým zvyšuje jej schopnosť prenášať kyslík. Lepšie prekrvené tkanivá sa potom aj ľahšie regenerujú. Okrem toho, šťava zo špaldových klíčkov obsahuje vyše 300 enzýmov, vrátane pomerne vzácnych, ktoré sa v ľudskom tele nachádzajú len tesne po narodení. Postupom veku sa ich množstvo v dôsledku stresu, zlej stravy a vplyvov z prostredia v tele znižuje.

Pitím šťavy zo špaldových klíčkov tak obnovujete pôvodnú regeneračnú silu tela. Navyše, tieto klíčky obsahujú aj pomerne vysoké množstvo vitamínu B17. Ide o známy vitamín so silnými protirakovinovými účinkami, ktorý funguje aj na cysty.

Noelinka

Hormóny štítnej žľazy – tyroxín T4 a trijódtyronín T3 zasahujú do všetkých procesov v tele. Regulujú spotrebu energie vo všetkých orgánoch a bunkách. Vplývajú na látkovú premenu živín, činnosť zažívacieho, srdcovo-cievneho a dýchacieho systému, tvorbu tepla a spotrebu kyslíka.

Kontrolujú vývoj a stav mozgu, psychických funkcií, svalstva, kože, kostí, imunitného systému, ako aj tvorbu krvi či sexuálne funkcie. Uvoľňovanie hormónov štítnou žľazou riadi podmozgová žľaza hypofýza prostredníctvom hormónu TSH.

Noelinka

A ešte by som ťa opravila štítna žľaza a jej funkcia nemá nic spoločné s obličkami ale s podmozgovou žľazou ktorý je pod ďalším regulačným vplyvom hypotalamu a iných vyšších oblastí mozgu.