Iren,
pre Teba si čas vždy nájdem, len Ti nedokážem zakaždým odpovedať hneď. : )
Vidíš, čo všetko popíšu, príp. nepopíšu a človek aj tak zareaguje po svojom. Ja mám tieto informácie o drvenom pestreci , nie oleji, ale účinky by mali byť rovnaké : www.vasbylinkar.sk.
Odber krvi na histamínovú intoleranciu robí alergiológ. Opýtala som sa na to, pretože jedna moja známa prudko zareagovala na pestrec a na stránke nebola žiadna informácia o tom, že je to kontraindikácia u ľudí s touto dg.
3-omega kyseliny získaš lacnejšie aj z čerstvo zomletého ľanového semena a majú na zdravie aj iné pozitívne účinky.
Statíny ani neber, cholesterol sa dá krásne upraviť stravou a aj pestrec by Ti mal s tým pomôcť. Para orechy sú fajn, stačia 2 - 3 kusy, ale môžu obsahovať alfatoxíny, tak pred marinovaním by si ich mala dať najskôr do vody a nakvaplať tam Citrovital (lekáreň)!
Tú istú službu by Ti mali spraviť aj vlašské orechy 5 - 8 kusov a 2 PL iných semien - ľan, slnečnica, tekvica,... Denná dávka dokopy 30 - 60 g aj s orechmi. Konzumovať to treba zvlášť, sú výbornými zdrojmi zdraviu prospešných omega kyselín.
Si dobrá, sama sa aktívne podieľaš na zlepšení svojho zdravotného stavu a pritom používaš aj hlavu. A to sa mi na Tebe páči! : )
Chcem Ťa upozorniť, aby si sledovala všetky doplnky stravy a čaje, aby sa Ti nebili s liekmi. Iste vieš, že tie sa nesmú piť dlhodobo, ale po istom čase ich musíš obmieňať.
Skús po okolí rozhodiť siete, či nenatrafíš na niekoho, kto má Super Ravo Zapper. Mohla by si vyskúšať frekvencie na svoje zdravotné problémy.
Mrkni sa aj na nové slnečnicové oleje (D, omega kyseliny). Dávam Ti do pozornosti túto stránku, sú tam skvelé, zdravé a lacné recepty od lekárky, kt. sa venuje detoxu :www.skolaverejnehozdravia.sk Na zníženie TK pomáha aj cesnak, môžeš si ho dopriať napr. večer.
Dúfam, že tlak máš už v poriadku. Ak si ešte na niečo spomeniem, ozvem sa Ti aj sama. Drž sa! : )