Ahojte... prosím o radu, skúsenosti ak niekto podstúpil ošetrenie ulthera, napíšte prosím. Mala by som záujem, ale je to dosť fin.náročné.. preto zvažujem..
Ultherapia - skúsenosti
Koncom januara som bola na Hifu osetreni v kozmetickom salone Lumi v Nitre. Osetrenie bolo zvladnutelne, aj ked som ho citila na niektorych miestach, no dalo sa to vydrzat. Odvtedy sa mi vyplnili lica aj zmensil podbradok a celkovo mam tvar pevnejsiu. Cena osetrenia bola fajn v porovnani s Bratislavou. Som spokojna.
Miladaznitry. Bola som v N.Zámkoch, lebo mi to odporučila známa a aj ceny su tam celkom fajn. Robili mi celú tvár a možno pojdem este aj na krk.
Jarka 123 a kde si bola na tu Ultheru ty? Aku cast si si dala robit? DIKY YA INFO.
Mna to dosť bolelo, ale za krásu treba dačo vydržať. A hlavne mi to robila odborníčka s praxou a nie kozmetička, čo si kúpi nejaký čínsky pristroj a ani nevie ako ho má používať. Výsledky môžem potvrdiť že začinajú okolo toho mesiaca a mám pocit, ze celkovo mladnem.
Neverím, že Ultheta na každú ženu až tak zaberá. Určite ak máte už vyše 60 rokov , tak už ani tie výsledky nemôžu byť také ako sú na fotkách. Podĺa mňa je to vhodne iba pre mladšie.
Neverím, že Ultheta na každú ženu až tak zaberá. Určite ak máte už vyše 60 rokov , tak už ani tie výsledky nemôžu byť také ako sú na fotkách. Podĺa mňa je to vhodne iba pre mladšie.
Moja mama bola tiež na Ultherapii, dostala to ako darček k 55. narodeninám. Kedže sa bojí injekcií aj skalpela, ultherapia bola pre nu idealna. Hovorila, že to síce bolo troška nepríjemné, ale dalo sa to vzdržať. Všetko jej už na tvari začalo ovísať, mala podbradok aj ovisnuté kútiky. Ale už asi 4-5 týždnou po zákroku pekne videla, že jej pleť je krajšia a pevnejšia. Ona je spokojná a povedala, že lepší darček si od nás ani nemohla priať.
Rada by som sem tiez napisala moj nazor na Ultherapiu. Bola som vo Vrabloch na klinike. Taky dost neosobny pristup ma prekvapil hned na zaciatku. Ziadne vysvetlenie priebehu zakroku, ani nic po zakroku. Zakrok mi robila iba nejaka asi zaskolena pracovnicka, sice bola mila, ale neviem ci presne vedela co a ako robi. Nemala som z toho celeho dobry pocit. Druhy raz by som asi isla inde, alebo sa najprv informovala o vsetkom, ved clovek chce vediet zaco presne zaplati a co moze ocakavat. Dala som si iba lica urobit, vysledok zatial nepocitujem, mozno trosku spevneli, ale presli iba 2 tyzdne, tak este pockam a na zvysok tvare pojdem asi inde, lebo podla mna je to super metoda a hlavne si nikto nic nevsimne, lebo je to uplne neinvazivne. Takze odporucam tuto metodu.
Takze bola som na Ultheru v Novych Zamkoch pri stanici a som uplne najviac spokojná. Sla zom az z Michaloviec v prvom rade kvoli bezkonkurencnej cene kedze na klinike v Ke to robia za 1800€,kedze mam vela skúseností s estetickými zakrokmi viem ohodnotiť absolutnu odbornosť pani majitelkyUltherapie v Novych Zámkoch. Vysledky sa dostavia do 3 mesiacov od zakroku ale ja uz vidim prve vysledky len par dni od ošetrenia. Pokozka je omnoho pevnejsia a vypnutejsia. Skutocne odporucam pani majitelka je velmi velmi zlatá a svoju pracu robí na 200%, velmi jej zalezi na spokojnosti klienta. A Ultherou dosiahnete kvalitu koze aku ste mali pred10 rokmi.
Ja som bola na ošetrení Ultherou v októbri v salóne LUMI v Nitre. Hľadala som na internete účinný zákrok na vypnutie líc, vrások okolo nosa a úst a viditeľné omladenie pleti. Osetrenie je rýchle a bola som milo prekvapená aj cenou. Vrásky sa mi jednoznačne zjemnili a cítim sa sviežejšie a lepšie. Doporučujem.