Ultherapia - skúsenosti

zuzana zuzka

Mám 53 rokov a bola som na Ulthere lifting celej tváre v salone v NZ. Najviac ma trápilo ovisnuté obočie a celkovo moja plet strácala pružnost, zato som sa rozhodla ist na Ultheru. Prvé výsledky začali byt viditeľné asi o 3-4 týždne, pleť sa akoby vypínala a bola pevnejšia, aj obočie sa mierne pozdvihlo. Teraz som už asi 4 mesiace po zákroku a mám pocit, akoby som celkovo omladla

simmika

Len musim potvrdit, ze v NZ robi Ultheru fakt odbornicka, vie co robi a zakrok urcite neodflakne. Ja som tam bola na spodny lifting a som velmi spokojna. Akurat mi vadilo, ze to trosku bolelo :-/ ale za krasu sa da trosku tej bolesti vydrzat a vysledky stoja zato. Odporucam zienky.

simmika

Len musim potvrdit, ze v NZ robi Ultheru fakt odbornicka, vie co robi a zakrok urcite neodflakne. Ja som tam bola na spodny lifting a som velmi spokojna. Akurat mi vadilo, ze to trosku bolelo :-/ ale za krasu sa da trosku tej bolesti vydrzat a vysledky stoja zato. Odporucam zienky.

Lucciaa

Ultheru som uz absolvovala na jednej klinike v BA a mala som pocit,ze sa mi nevenovali dostatocne a pani dokorka, ktora mi zakrok robila mi skoro nic nevysvetlila, iba rychlo presla celu tvar a asi po 45 minutach uz aj bola hotova. Akoby zakrok odflakla. Som teraz asi 9 tyzdnov po zakroku a efekt sice slabsi, no trosku lepsia brada a lica lepsie. Mozno keby zakrok urobila poriadne tak by aj efekt bol lepsi...ale pokozka bola po zakroku taka akoby napnutejsia, takze podla mna ULTHERA je vyborna,len neni jedno ako Vam ju urobia.

Anka2211

Bola som na Ultherapii v Novych Zamkoch. Celkom fajn vysledky. A ceny su tam myslim najlepsie na trhu. Okolo mesiaca sa mi zacal podbradok akoby spevnovat, proste uz tak nevysel a okolie oči sa tiez celkom dobre vyhladilo, tak myslim, ze lepsiu meodu nenajdem proti ochabovaniu pleti.