Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

annfh

iherb.co Zatím nejlepší přírodní přípravek,který na trhu existuje..Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Cholesterol Support jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to.Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.

GOING

Ľanový olej lisovaný za studena vypiť na lačno.
Pôsobí aj protizápalovo v tráviacom trakt a odľahčuje pečeň od metabolizmu tukov vhodný aj ako metabolický spaľovať tukov.
Alebo konzumovať cesnak.

1515

Beham 5x tyždenne cvičim5xtyždenne jem vela sezoneho ovocia i zeleniny meso max 2xdo tyždna žiadne salamy a cholesterol 7.60 tak ako čo mam ešte robit vaha vynikajuca tlak mierne nižši čo s tym

CHios

Ak si chcete znížiť cholesterol doma (bez lekára), nie je to len o samotnej úprave jedálnička. Hodnoty cholesterolu v krvi možno ovplyvniť aj napríklad pravidelným pohybom... viac praktických rád sa dočítate v článku informačného portálu zameraného na problémy s cholesterolom: akonacholesterol.sk

Rybanana

Podľa môjho je zaťažko dúfať v nejaký zázračný prostriedok, ktorý by všetko vyriešil. Ono sa to celé odvíja od nás - strava, pohyb, doplnky výživy... samozrejme, sú tu aj veci, ktoré neovplyvníme - napríklad genetické predispozície. Ja sa napríklad snažím zdravo stravovať s ohľadom na cholesterol vysoký príjem vlákniny zo zeleniny, dopĺňam to o chioskú mastichu, čo je prírodný doplnok výživy vhodný proti cholesterolu a samozrejme aktívny pohyb, nesedieť stále len pri TV alebo PC. :-)
Pre praktické rady dobré pre životosprávu odporúčam čerpať z webu - akonacholesterol.sk

kijolita

za mna korejskym zensenom ;) jediny co som zatial skusila je extrakt gold z praveho zensenu a ten mi znizil o tretinu hladinu LDL za necele 3 mesiace

6ylonka5

dobry je prasok Ashwagandha, je to prirodny produkt, treba brat dlhsie, ale mne pomaha , mam vrodeny zvyseny chorest. berem ho preventivne

renka15

aj rybi olej znizuje, ja som mam konkretne NORSK TRAN, ma citronovu prichut takze nezanechava taku neprijemnu chut v ustach