je na mňa nahnevaná

Príspevok v téme: je na mňa nahnevaná
belph

Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!

Kukliatko

Hah tak toto by som nazvala takto: využívanie a zneužívanie
Je to od nej fakt sebecké, ja každý deň čakám na autobus trištvrťe hodiny a potom ešte raz tolko cestujem ...a žijem
Pravdepodobne je to krava tak sa s nou rozid a povedz nech si najde chlapa s neobmedzovanym autom

mesacnaprincezna

Mesacny, nie je to pravda, ja s manzelom nemame ani fuka a predsa sa mame velmi radi. Nevravim, ze to nie je zataz na vztah, ale v nasom pripade to urcite nie je dovodom na rozchod ani nic podobne.

Mesačný princ

belph -je to tak jednoduché. Každý vzťah je závislý od peňazí a ak ich nemáš, tak vzťah končí, pretože nemáš možnosti....

Jedine v rodine sú tie vzťahy o tom, že tam jednoducho patríš ale tiež bez peňazí nič neznamenáš.

Ak nemáš na auto, benzín, nezarábaš, tak si nájdi dievča, ktorej to vadiť nebude, ale napíšem ti, že nemáš šancu!!!

Messje

grckagrc
Pozri,ty mas mozno babu,ktora je vdacna zato ze jej to ulahcujes,staras sa o nu,vazi si to.Ale veris tomu,ze by ti dokazala ppvedat,keby si bol v situacii,ze nemas,(nepozeraj sa ze mas,ale keby si v tej situacii bol),povedala by ti,ze si mas urobit ppriadky s rodicmi?Pointa je tu.Nie v tom,ze si treba ist zarobit ak chces mat baby,ale ako sa ona sprava ked si v situacii,ze nemas.Ta tvoja by ti mozno povedala...ved ja ti dam,ja mam,len prosim prid po mna.Ide o to spravanie.Ty by si si mozno pozical,nezobral od nej.Ale ved to nie je hanba ked aj baba da.Ved je to vo vztahu normalne.Tu sa jedna o jej jesitnost.Tak nech si najde pptom bohateho co sa bude o nu starat.Ved aj ja vozim syna do skoly a mohol by ist busom.Ale ked mu poviem ze nemozem,povie...v pohode mami.O tomto to je.

Andrea-a

tak blahoželám podpapučník, už teraz s tebou zametá ako chce. Doma kričí po rodičoch a v aute po tebe. To čo za rozmaznanú pičku*vu si si našiel? Uvrešťanú zlatokopku? Rodičia ju pekne rozmaznali keď je zvyknutá len brať a každému rozkazovať čo má a čo nemá. Typické rozmaznané dievčisko. Z takých len šľapky rastú. Rodičia im všetko doprajú načo si ukáže a potom to tak vyzerá že to čaká aj od iných. Ja viem, ty ju stratiť nechceš lebo je veľmi pekná a sexi to určite a ty si ten tajtrlík ktorý na také pičk*rvy ide lebo majú kozy a sexi zadok, krásne telo a xsicht. Ale také pičkur*y aj niečo stoja a to peniaze a nervy. Lebo taká rajda rozmaznaná je zvyknutá žiť v zlatej klietke ako vtáčik a ty si ten z mnohých ktoré takéto vtáčiky chcú mať silou mocou aj keby na kolena prosiť mali lebo sa musia pred kamošmi ukázať že aaa pozrite akú som si nabalil kočku. Závidte mi všetci čo mám. Je tak? Potrebujete si sebavedomie dvíhať, to sebavedomie ktoré vám chýba si takto kompenzujete že hľadáte pekne telo pre seba.
www.youtube.com

Prezyvka055

Ja by som ju poslal do prdele ze nie som taxi sluzba, keby to robila pravidelne. Ako raz za cas zviest nie je problem. Ale keby som mal neustale riesit to ze ona si nieco zle naplanovala alebo je pohodlna tak nasrat.

klein

grkagrc, v pohode, som žena, takže tvoju fasa babu nechcem. A nikomu nič nezávidím, ja som so svojím vzťahom a životom spokojná.