Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!
je na mňa nahnevaná
V pohode klein, ale dnes mam viac ako ty a taku babu, ze by si sa posral :)))
Tak si čím skôr nájdi brigádu.To je trápne keď ti čajka musí platiť odvoz.Ten limit ti fotrovci dali dosť malý.To je nič 40km/mesiac.Vychádza to 5 km na deň,takže sa od domu môžeš pohnúť len 2,5km.Vychadza mi to,že môžeš jazdiť len po dedine/meste.A také vzdialenosti ti na nič niesú.To dáš aj na bicykli alebo peso.
Ja grckegrc aj verim, ze v 17-18 uz mal vlastne auto - podla jeho nazorov hned vidno, ze cast svojej mladosti nestravil vzdelavanim sa, ale brigadami :D sorry chlape.
Presne tak grckagrc. Konecne poriadny chlap a nie henti skrachovanci, co sa trasu o kazde euro.
Nech kupia nafukovaciu a nemusia vozit ani platit.
Len keby tá ľudská hlúposť nebola taká nákazlivá...
Belph
Tak to ma byt. Chces byt chlap, chces mat krasnu zenu a skvely sex, potom si zarob peniaze aspon na brigade, cim skor si kup auto a staraj sa o nu, lebo sa ti o nu postara naozajstny chlap ;)
to je tak keď si nájdeš trúbku :)
Keby len to, keby len to... : D
Ľudská HLÚPOSŤ nemá HRANÍC. Neboj, nie je to smrteľná choroba, na to sa neumiera.
Som cakal kedy sa ty zacnes rozdrapovat ako vzdy.
Ma chlapa? To dost pochybujem. O take ako ona muzi ani nezakopnu.
Ale jedno viem, ze ty si chlap, stary uchyl Filip, ktory po adr1a slinta a potom sa modli 200 zdravasov, aby si mohol lahnut k svojej zakonitej. A takyto ludia sa tu hraju na najmudrejsich a cnostnych, takyto tu rozdavaju rady, co si sami nevedia pomoct. Ja sa aspon nehram na nieco, co nie som. Nezabudni tu zas bliakat na niekolko stran.
Grckagrc,
veď už toľko negrckaj! : D Jasné, že Ti tu všetci všetko žerieme, jasné, že len ten Tvoj názor je "správny" a my ostatní nevieme, nerozumieme a nechápeme o čom točíme!!!!! : D Už dáš pokoj??? Táto téme nie je totiž o Tebe, o tom aký "úžasný" si Ty, ako poznáš ľudí, ich "životopis",...
A čo sa Adr1i týka, si si istý, že je žije sama? Čo ak ma chlapa, o kt. tu nič nenapíše, lebo by sme všetci od prekvapenia padli na zadok??? : D