je na mňa nahnevaná

Príspevok v téme: je na mňa nahnevaná
belph

Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!

grckagrc

Hej moju odveziem kedykolvek a nemeditujem nad tym ako ty. Auto je na vozenie.
Vsak ju nemusi vozit, najde si takeho, co ju rad odvezie. Ked na to nema, nech nema babu.

hehe1

grxka na zastavke nemrzne, to mi ver, ani jedna, kazda sedi niekde na kave, tak ako kazdy mlady clovek, ked caka na bus v meste, ale tu je problem niekde inde, ze si to vynucuje.... a na co sa tu hras? :D ze si svoju frajerku odviezol a on nie... a ano nepochopil si temu a nechapes ju doteraz, je to na teba vela

Alessandra99

Belph.
Tak ako očakáva že ju budeš teraz voziť autickom kedy sa jej zachce, tak v budúcnosti by očakávala že budeš všetko zabezpečovať ty, že jej budeš dávať peniaze na jej rozmary atd. Poznám taký prípad. ona je zvyknutá,že má doma vsetko - na čo si zmyslí.

Takýto typ ženy ťažko zmenis, resp. ti poviem, že nezmenis. Lebo zakaždým keď nebude po jej - tak bude na teba nahnevaná a TY BUDES TEN ZLY

Takže popremyslaj sám, či chceš byť s takouto partnerkou.

Rodičia ti povedali dobre - mať istý limit.

Aaaa ešte detail - keď tak dochádza do školy prečo si nevezme auto ona od svojich vlastných rodičov ? A neodvezie sa sama.

grckagrc

Skor je to tak, ze nechcel aby vyzeral ako chudak, tak ju trosku prikreslil. Zas, ked chce aby chodila za nim a nema ako ist vecer domov, ma ist zrejme podla vas vecer sama peso do druheho mesta. Zrejme nerada chodi peso ako ty :) vies su muzi, ktori si s frajdou trtnu a ani ju neodvezu domov.

kiddo

grcka ak by pre mna muz nerobil to, co od neho ocakavam, dlho by mojim partnerom nezostal. Ale zase som natolko mudra, ze viem, co od neho mam chciet a co nie. V minulosti som mala na krku debila, ktory ma, presne ako ty pises, doslova nanutil do toho, aby som sa nim nechala vyvazat autom, pricom ja rada vela chodim peso. Fakt nepotrebujem, aby mi ktosi stal za prdelou. Ale co skutocne ocenujem, je vsimavost, vdaka ktorej ani nemusim povedat pol slova a dostane sa mi od partnera pomoc, ked ju potrebujem naozaj. A fakt problem u zakladatela nie je v tom, ze on ju vozit nechce. Ocividne jeho priatelka je z tych zien, ktore ty spominas, ze stoja za to, aby ich partneri vozili autom. Problem je v tom, ze ona na tom trva skutocne priblblym sposobom. Takze z mojho pohladu je to nakoniec zena, ktora si zasluzi chodit preplnenym autobusom.

grckagrc

No a? Vsak nech si zarobi na brigade. Mat frajerku neznamena, ze pre nu nic nespravim. Ide pre nu 30 km, nie 100 alebo 200. A nie kazdy den.
Hlavne, ze vy ste pochopili temu hned, ze je to krava. Mrzni ty hodku na zastavke, aky budes rad, ked ta niekto vezme.
A este od nej vzal aj peniaze na benzin. Radsej budte sami a zeny prenechajte chlapom.

hehe1

grcka by blb, ale on je student, on nema na to, aby ju chodil vyvazat, ked sa jej zachce.... zas dalsi, co nepochopil temu

grckagrc

Tak zas su zeny, pre ktore sme ochotni urobit cokolvek a ostatne nech sa trepu busom ;)
Tym, ze od chlapa nebudes nic chciet si ho silou mocou neudrzis.

kiddo

grcka, mam za priatela toho najlepsieho muza na svete. Ale nezabudam, ze ho kedykolvek mozem stratit, z roznych dovodov. A jednym z nich by bolo, keby sa zacal spravat ako debil. Kompromisy nerobim, prave preto, ze uz zo skusenosti viem, ze je OMNOHO lepsie a mudrejsie byt sam ako s debilom. Preto, autor temy, posli taku kravu do pi.e, lebo pri takej este len budes mat zly zivot. Taky zly, ze ak budes sam, nikdy ti tak zle nebude ako keby si bol s nou. Ani neuvazuj zostat s nou.

grckagrc

Sa mi pacia tieto frajerske reci, ze posli ju niekam, chlapov a zien, ktori nemaju partnerov. Bud rad, ze mas frajerku, lebo dopadnes ako oni. Zatrpknuto zavidiet tym, ktori maju partnerov a snazit sa im rozbit vztah v duchu hesla: Nemam ja, nebudes mat ani ty!

Ja pre moju idem vzdy do roboty, ked mozem. Nechcela to, sam to chcem. Ked si predstavim, ze by mala hodinu mrznut v tych mrazoch, co boli na zastavke, plus, ze sa jej nieco moze stat, otravovat ju nejaky uchyl a plus sme o ten cas v aute o to dlhsie spolu. No a to nehovorim o tom aka je pritulnucka v postielke, ked sa o nu tak staram. Mna to nezabije.