Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je na mňa nahnevaná

Príspevok v téme: je na mňa nahnevaná
belph

Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!

grckagrc

To, ze vy mate chlapov, ktori pre vas nepohnu ani prstom, tak sa tvarite ake ste samostatne, je vas problem, ale nepodsuvajte tu nazory mladym chlapcom, ze je to tak v poriadku. Vo vztahu musis nieco pre druheho aj urobit, kto nie je ochotny je single, ako tuto navzdy stara dievka adr1a.
Jasne, ja si budem prdel navazat autickom a partnerku necham chodit busom, ci peso. Auto je na to.
Jasne, ze ju odveziem, lebo ma uroven a taka mhd mi chodit nebude, alebo jej kupim auticko. Vidis, dobry napad, dik.

Messje

grcka
Pozri,je tu nespocetne vela rovnakych nazorov od niekolkych prispievatelov.Ja s nimi suhlasim.
To,ze ty si vychovavas s priatelky neschopneho cloveka,ktory nevie pockat chvilku na bus,je tvoj vyber.To ale neznamena,ze ked si sa takto rozhodol,robis spravne.Hlavne,ze to vyhovuje vam obom.Tu to ale zakladatelovi zasvietila kontrolka,cervena a pyta sa ci robi spravne.Ty pises ze nie,ostatni,ze ano.
Staraj sa o svoju priatelku v ramci tvojich moznosti a on sa bude v ramci jeho.
adr1a a Kycera to ale vystihli spravne.
Suhlasim

grckagrc

No a ty si uz moja aku podpoduroven ukazala, ked sa vyjadrujes o ludoch, ako keby si poznala ich zivotopis. Plus vyjadrenie, ze ked chodila s muzmi, ktori uz pracovali je slapka. Hej, tiez mam na teba svoj nazor, slecna najmudrejsia, ktora vie makovy prd. Ale neberiem ti toto forum, lebo je to jedine, co mas.

Kycera

Belph,
je to Tvoj život, Tvoje rozhodnutie, Tvoja priateľka, lenže... Lenže si spravil chybu a nie jednu. Poslednú vtedy, keď si sa s ňou pomeril! Mal by si si dať poriadne studenú sprchu a viackrát čítať príspevky od ľudí, kt. hovoria Tvojmu vzťahu NIE!!! Sú to ľudia so životnými skúsenosťami, kt. vedia o čom život a vzťahy sú.
To dievča má psychické problémy, s takou chceš byť??? Ak neveríš nám, porozprávaj sa s rodičmi. Sú to rozumní ľudia, správne Ťa vychovávajú, mate medzi sebou korektné vzťahy. Ešte len chodíte spolu a už robí rozbroje medzi Tebou a rodičmi!!! Čo bude nasledovať najbližšie???
Ako som spomínala, je to Tvoja voľba, Ty budeš znášať jej neurotickú povahu,... Ale toto by si mal za každú cenu ustrážiť - NEpokaziť si VZŤAH s RODIČMI a nedovoliť "slečne", aby Ťa manipulovala.

a_dr1a

sasdq, to chce ta jeho priatelka aby hukal po svojich rodicoch a on to praveze nechce. Ona vraj huka po svojich bezne) pisal.....

sasdq

Joj, píšete tu ako keby ste vy boli iní, ako keby si ju belph išiel brať. Má presne také isté pohnútky ako jeho predchodcovia, akurát má hlboko do vrecka a to z neho nerobí lepšieho človeka. Navyše chce jačať na vlastných rodičov, takže je ešte od nich horší. Ženy detto, akurát nezachádzaju až tak do extrémov a každá má svoju minulosť. Kto je bez viny, hoďte do týchto dvoch protagonistov kameňom.

dianna25

Denisa nechaj tak... muzom na Slovensku taka staci... aby bola sprostá šklbala jeho peniaze využívala čo sa dá a vyzerala hlavne nech mu ju pochvalia kamosi a vsetci v okoli...

denisaf

gratulujem k vyberu partnerky... urcite si si ju podla vzhladu vybral a dievcinka sa tesi ze ma sofera a sponzora...

a_dr1a

grckagrc. Nemala som predtym a nemam ani teraz, na teba dobry nazor. No ludia su rozni. Akceptujem. No napriek tomu, ze si myslim o tebe svoje, co do ust damy urcite nepatri :D tak som to tu netlmocila. Aj o tom je uroven Cloveka. Ty si tu svoju poduroven uz preukazal) Lebo ked nie su argumenty, na rad prichadzaju urazky ai) Tolko k tebe