je na mňa nahnevaná

Príspevok v téme: je na mňa nahnevaná
belph

Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!

Buzcouz

no nasiel si si tupe dievca, co narobis.. je vela inych ktore pochopia taketo veci a nebudu chciet sa vyvazat a podobne

sasdq

Ženy niečo stoja, majú svoje nároky a keď si na ničo zvyknú, je problém ich od toho odnaučiť. A je jedno či dotyčná má 18, alebo 34, vždy to bude tak, že budeš platiť buď 80% alebo 100% okrem iného. Buď budeš pravidlá rešpektovať, alebo budeš bez baby, čo nevidím ako problém. Budeš sa venovať škole, sebe, športu, koníčkom, alebo plniť nároky a sponzorovať cudziu dcéru.

grckagrc

Jaaaj adr1a drz papulu a nekotkodakaj tu, ked nic nevies.
Inak predstav si, ze mal som uz v jeho veku vlastne auto. Nech si najde brigadu, zarobi cez leto v zahranici. Ja by som sa nebal o jej vyvoj, skor o jeho vyvoj, ked si panko studuje, zivia ho rodicia a nevie ani babenku odviest. Vyhovarat sa, ze ja studujem .... 18 rocny mi nepride ako decko. Brigadovat sa da od 16 tich rokov. Ale tebe moja asi praca tiez nic nehovori. Tak drz papulku a na mna si ju neotvaraj, lebo ty mas slepacie nazory. Teba by som veru neodviezol :))

Kkktttt ci co si to, ako ti mozem dychat kyslik na fore? :)) ste tu teda riadny zakomplexovanci, co len nadavate, ale neschopni ste peniaze zarobit.

Alessandra99

Belph, tá ťa len bude žmýkať z peňazí. Časom na to prídeš sám :)

Tieto názory - že muž má všetko platiť - s týmto ja nesúhlasím. Vždy by sa to malo nejak rozdeliť medzi dvoch.

Pozri je asi zbytočné čo ti tu budeme vypisovať, ty sám vidíš aká to je povaha a ty sám musíš vedieť, či s ňou budes.

Ale ja na tvojom mieste - sa s ňou rozidem čím skôr. :)

a_dr1a

belph. A k tebe este nieco. Pises ze uz chodila s takymi muzmi co uz pracovali. Sorry. Ona este ani dospela nie je a uz skusenosti ako daka slapka)) hej nemusi byt. Vsak si ju zastavaj) Ale pre mna by bola takato uz odpad a stoka. Proste muzom chlapom uz posluzila zaucili ju a teraz je jej dobry aj mlady zajac s ktorym moze "zametat"

a_dr1a

grckagrc. Neviem, co si tu na decku dokazujes) Asi mas daky komplex ci co)
Pozri. Odpovedz iba na jedine.
Mal si v jeho veku 17-18r? ci kolko moze mat uz vlastne auto a svoje prachy na jeho tankovanie, vyvazanie bab??
A sme doma.
Predpokladam, ze si uz teraz dospely pracujuci muz. A porovnavat sa s deckom by malo byt pod tvoju uroven. A napisat mu, ze ak na frajerku nema prachy, nech ju ani nema)) Ty si si v 17-18r tiez odopieral babu len kvoli tomu ze si mal holu ric a akurat tak bicykel od vasich?) Asi ne)
Vsak toto je este student. A ak si aj najde brigadu co planuje, nech prachy z nej investuje radsej inak, nez do vrazania do benzinu kvoli babe, co si to aj tak nevazi) Vsak za tie prachy nech radsej idu spolu na kupko plavaren kino koncert najest sa, napit, dake blbosti si pokupit nez to, aby to premrhal na benzin. Raz v tvojom veku aj on bude mat svoje faro ai. Vsetko ma predsa svoju postupnost. Aj ty si si nou presiel ako kazdy 1 z nas....
Ak si chces porovnavat "velkost vtaka" tak s rovnocennym superom a nie so stredoskolakom studakom

belph

A je pravda že už dávnejšie sa ma spýtala či pokladám za normálne nechať ženu platiť za seba. Nejaké menšie veci a kino som platil vždy ja ale zrejme bola zvyknutá že frajer za ňu vždy všetko zaplatil kedže chodila s takými čo už pracovali. Podla mňa totiž keď nerobím a mám peniaze od rodičov tak to ako keby zarábali aj na ňu. A aj na toto bola v poslednej dobe znovu trochu urazená kvôli tomu že som aj pred jej sestrou povedal svoj názor (jej sestra súhlasila so mnou).

belph

No už sme sa udobrili a vysvetlili si čo a ako. Furt ma porovnávala s nejakým kamarátom čo ju odviezol hocikam a bol mladší odo mňa. Že som dospelý tak nech si to s rodičmi vybavím. A naštvaná bola aj preto že keď navrhla že mi dá na benzín tak som súhlasil (ale len aby naši nefrflali kedže som za jednu jazdu prešvihol limit). Inak ona nemá vodičský a doma keď sa jej niečo nepáči tak nakričí a robí si čo chce.