je na mňa nahnevaná

Príspevok v téme: je na mňa nahnevaná
belph

Čaute, mám priateľku ktorá býva kúsok od môjho mesta v jednej dedine. Čiže vždy keď sa máme stretnúť tak idem za ňou autom alebo ona za mnou busom, ale aj to ju potom odvážam domov autom kedže busy večer takmer nechodia. Minulý týždeň mi rodičia vyčítali že prejazdím veľa benzínu (za ich peniaze), a dali mi limit 40 km za týždeň (ak si nenájdem brigádu - už zháňam). Keď som toto povedal priateľke tak sa nahnevala že prečo si neurobím s rodičmi poriadok. No mne to príde trochu čudné zvoliť jej spôsob - nakričať na rodičov aby mi požičiavali ich auto bez obmedzení, ešte k tomu keď ma aj živia (študujem). Aj tak by si to nenechali a potom by mi ho nepožičali vôbec. Tak za prvé sa pýtam či je toto podľa vás v poriadku.
Ďalšia vec - dneska mi volala či by som pre ňu neprišiel do školy (30 km odtiaľto), lebo by musela čakať na bus vyše hodiny. Tak som sadol do auta a išiel som, že mi aj dá peniaze na benzín aby mi to naši nevyčítali. Cestou sa znovu nahnevala, že jej tatko pre ňu jazdí každý týždeň a jej spolužiačky majú frajerov ktorí pre ne tiež chodia každý týždeň keď majú školu dlhšie a museli by dlho čakať na bus. Pred jej domom mi nahnevane položila peniaze na sedačku a vystúpila.
V každom prípade mi je teraz z toho smutno a zároveň ma toto hnevá. Či bude teda nakoniec v poriadku keď na rodičov budem kričať kým mi nedovolia brať auto bez obmedzení???!!!

hehe1

to je take typicke dnesne rozmaznane dievcisko.... tak chudatko hodinu musela cakat na bus, tak si sa trepal 30 km pre nu :D ako si vychovas, tak mas.... ono toto nieje dobre znamenie do buducnosti, lebo tazko predpovedat, ze sa zmeni, to je taky typ zeny.... ja na tvojom mieste si najdem nieco normalne, kym to nemas na krku s papierom

lincoln

posli ju do pi*i
ty budes submisiva nejaka, ked este aj teraz mas vycitky svedomia aj ked nieje dovod
keby si nemal auto tak co? Rozisla by sa s tebou preto? Zamysli sa..
toto nieje laska ak ti take veci uz teraz vytyka
a jasne, ide jej o to aby sa ukazala pred spoluziackami nech jej zavidia... jasne ze o to jej ide

Radek27

odkáž tej svojej mladej sopľani že niekedy študentky chodili pekne zo školy aj do školy pešo lebo ľudia mali malo aut a nie ako dnes že chcú žiť ako študenti v amerike kde majú mladí vlastne autá. Nech sa tá tvoja mladá nehraje na americkú študentku z beverly hills. Ty niesi jej manžel ani otec aby si bol nútení ju voziť kedy si ona zavolá. Chce sa pred spolužiačkami ukázať že ju frajer vozí aj chodí po ňu. O nič iné tu nejde len o jej rozmaznanú povahu a z toho plynúcu pohodllnosť.
Pošli ju do riťi, neskáč ako on píska. Treba ju skrotiť zavčasu!
Je to krava rozmaznaná čo rada sekíruje druhých.

Asik

Priatelka je velmi mlada preto tak reaguje.V tomto veku jej lichoti ked frajer pre nu dojde autom vozi ju aj pred kamoskami sa moze popysit ze akeho ma priatela.Kamosky, spoluziacky sa medzi sebou porovnavaju ktora ma akeho frajera.Teraz to dievcina urcite nepochopi ze chlapec ju nema zaco vyvazat a ze ani auto nieje jeho ona sa chce vozit tak ako aj jej kamosky.Vsetko chce len rozumovo dospiet.

Memory Lane

Kričať na rodičov, tak nad tým ani neuvažuj!!! Je to ich auto, oni kupujú benzín, oni ťa živia a ty by si chcel na nich kričať v ich dome? Do domácnosti im ničím neprispievaš, ale zatiaľ len ciciaš. Ty môžeš byť rád, že ti ICH auto dovolili vôbec používať. Kto si zaslúži prehovoriť do duše ostrejším tónom je tá tvoja slečna. Naozaj sa správa ako rozmaznané decko. Ty by si jej chcel vyhovieť a ulahodiť vo všetkom ako dobrý frajer, aby bola spokojná, to je všetko v poriadku. Ale odtiaľ-potiaľ. No ale pýtať sa ako malý chlapec, či bude v poriadku, ak nakričíš na svojich rodičov !?... No nebude! To možno funguje u nej doma. Mladá nakričí na rodičov, že chce to a tamto...lebo aj tak fungujú niektorí rodičia s ich rozmaznanými deckami. Ona si na seba tiež ešte nezarába, a ako už bolo povedané, neváži si peniaze.Tiež mi to príde tak, že ťa má ako taxikára. Normálne vychované/zmýšľajúce dievča chápe, že jej frajer, ktorý ešte nezarába, nemá peniaze na to, aby ju nonstop vozil, ale je rado/ váži si, ak pre ňu občas príde, a odvezie ju, keď to potrebuje. A nie robiť takéto scény...Tak sa nad tým zamysli....ale vlastne, keďže ti jej reakcia prišla neprimeraná, tak si vlastne sám uvedomuješ ako sa zachovala ...

a_dr1a

belph. Nie, tvojich rodicov nie je povinnost davat ti ich auto a platit vam vase vyjazdy vylety, tebe a tvojej frajerke. Zivia ta, byvas u nich, satia, obuvaju, urcite je toho dost co ti este platia (ohladne skoly cestovania pomocky fon tablet pc ai).
Svoju priatelku by si mal uzemnit a nech sa mlada uvedomi. My mame doma auta, ja mam auto, a ak niekam idem spojmi a musim cakat aj dlhsie ako ta tvoja (vsak co je vyse hodiny cakat?? Nic, ubehne to raz-dva), tak v pohode cakam. Neubudne zo mna. A to som zvyknuta na iny komfort ale nic sa nedeje ak treba cakat, ked som este studovala tak som bezne cakavala pravidelne aj dlhsie a dalo sa. Ta tvoja sa sprava akoby bola z kralovskej rodiny)) A pritom je to daka dedinska onee..
Takze ty nehukaj po vasich, ako ti ta tvoja radi, ale asi treba na nu zvysit hlas a neskakat, ako ti ona piska (ked ti volala ze mas po nu ist 30km a zas 30km spat a kde mas limit tych 40km co ti vasi dali??).
Vies. Ono je byt OK dobrym clovekom, muzom. Ale nebud za hlupaka a nedaj sa nou vyuzivat. Proste urci si hranice odtial-potial a je. Apropo. Co ona robi take pre teba? Ty jej robis skor taxikara nez ze si jej priatel. Treba skakat do vysky, naco mas

audreyu

gratulujem, ma z teba osobneho sofera a nie priatela... kopni ju do zadku, toto nema so vztahom nic spolocne, nie si vobec povinny ju rozvazat kade tade.. kolkokrat som ja cakala a na spoj v zime, ale nikdy mi nenapadlo vyvolavat frajerovi, aby pre mna chodil...

Mesačný princ

Chceš vedieť môj názor, či radšej nie? :D

Ja by som pre ňu už nikdy autom neprišiel... Nemám rád takýchto ľudí..nič v zlom.

Ak sa jej nepáči, tak nech si objedná taxík alebo si nájde niekoho, kto má vlastné auto a bude jej ten taxík robiť.

Mne keby niečo podobné niekto spravil, tak som sním skončil