Ahoj , volám sa Tomáš mám 17 a trpím každodenným stresom a niekedy neviem ani príčinu , najväčší stres mám kvôli škole i keď som naučený , neviem kvôli tomu zaspať ako i dnes od 22:00 sa len prehadzujem a neviem si rady.
Každodenný stres a nespavosť
od kolkych rokov sa mozu tie tabletky uzivat? a kolko tabliet denne?
v pohode, rado sa stalo a za toto mi vôbec nemusíš ďakovať vevala. iné baby ti tu o mnoho viacej poradili. im nezabudni poďakovať:-)
@jozefinana- ale nebudem sa ho nič pýtať, som sa rozhodla. Nevedel mi predtým poradiť a predpísať lieky na spanie tak ani teraz nebude vedieť, keď začnem tieto užívať. Idem si ich objednať!
Agava!Ano su lepsie pre organizmus,kedze su zlozene z vytazkov dvoch rastlin.Su vyrobene na prirodnej baze a su z dvoch antistresovych zloziek a to z mucenky a grifonie.
Vevala!Tieto zlozky pomahaju telu odolavat stresu, vyrovnavat sa s emocnym pretazenim a tiez pomahaju pri udrziavani zdraveho spanku.A je vyhoda, ze pri uzivani nedochadza k znizeniu koncentracie pozornosti.Snad som ti vsetko napisala!
Vevala!Nema ti ako uskodit,kedze je to prirodna tabletka.No ked chces,tak sa spytaj svojho doktora,ci ich mozes uzivat.Je to len na tebe!
@jozefinana- ďakujem veľmi pekne za typ na liek, ktorý by mohol pomôcť aj na môj problém. Len ako viem, že mi neuškodí? Netreba sa predtým poradiť aj s nejakým odborníkom?
@sisahubertova- som rada, že si napísala a že si mi chcela pomôcť, vážim si to:-)
No veď toto, že na predpis je ich kopu lebo to viem, že aj moja mamina užívala nejaké. A tieto sú teda asi aj šetrnejšie na organizmus, nie? Z čoho sú vyrobené, aké látky obsahujú?
Agava!Vacsina su na predpis no tieto,ktore som sem napisala nie su na predpis.Preto som jej ich poradila,kedze ona nechce ist lekarovi.Keby isla,tak by jej nejake na predpis jednoznacne predpisal.
Tabletky na lepší spánok predávajú aj nejaké voľno predajné? Väčšinou som sa stretla iba z takými, ktoré musel doktor predpísať, zaujímavé :-O:-O
samozrejme vevala, úplne chápem tvoj postoj. no neviem ti nijako inak pomôcť, keďže som nič takéto nezažívala. chcela som ti podať len pomocnú ruku ohľadne vyrozprávania sa.
Vevala!Tak nutit ta nebudem,je to tvoja vec ci s tvojim problemom pojdes k doktorovi alebo nie.Len pamataj,vzdy treba radsej preverit aby neskor nebolo uz uplne neskoro!Mozem ti poradit tabletky MigStress,ktore si davam,ked nemozem zaspat alebo ked ma caka narocny den plny stresu.Su fajn a hlavne su nenavykove.Citala som,ze take nieco chces vyskusat.Tu mas teda jeden typ odomna.