Starnutie ženy

Príspevok v téme: Starnutie ženy
matthewc

Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(

matthewc

Hej a prečo by to nemohla byť aj ľavá láska? Ako vlastne zistime či dana láska je ľava alebo prava ? Totalne nezmysly píšeš. A neviem čo o jakej prezyvke tu pišeš ty truba ale zmylela si si temu a viac tem zakladať nemusim niesom tupy ako ty čo ani pomocť nevieš len si tu vybyjaš svoju zlosť a neúspech zo života.

slad

nechajte chlapca tak, je to duchovne nezrely muz a v jeho veku je kazdy jeden taky, pozeraju len na prsia,zadok a tvar zeny a potom to tak vyzera s ich vztahmi ze sa rucaju jeden za druhym. Muzom trva dlhsie kym zistia ze krasa tela nieje vsetko a ze zeny s postavou modelky niesu az take idealne partnerky do zivota lebo su dost sebecke a narocne. Ak ich par takych cupiek ohrdne a vyuzije zistia o com je prava laska.

qweqweqwe

Nepouzivaj moju prezyvku, pis pod svojou vlastnou. Aj tak si ten prispevok napisal inym stylom ako pisem ja. Alebo si zaloz novu temu. Dve su malo.

matthewc

Vieš čo ???? Niekdo s inteligentčnym kvuocientom ako ty ma nemože uraziť,.. Odporučať ma ku psychologovi je nanajvyš ubohe a jak sa hovori kto to povie ten to je na toho to pasuje :D takže ty by si mala isť za psychologom lebo si to ty povedala :DDD ty truba stara

matthewc

Vieš čo ???? Niekdo s inteligentčnym kvuocientom ako ty ma nemože uraziť,.. Odporučať ma ku psychologovi je nanajvyš ubohe a jak sa hovori kto to povie ten to je na toho to pasuje :D takže ty by si mala isť za psychologom lebo si to ty povedala :DDD ty truba stara

Kamaratka007

Neviem môj zlatý čo ťa tak rozčúlil môj komentár... Povedala som svoj názor že ľudia starnú a to že má vrásky tak jedine z teba, a mal by si zájsť za psychológom... Zrejme toto ťa tak vytočilo :D aj keby to je fejk téma tak si podľa mňa nie najzdravší na hlavičku keď tu takéto..... témy zakladas a zrejme máš pri tom pocit nejakej dôležitosti :D písal si ešte skôr že sa o seba stará tak čo píšeš že je ochabnuta a zvraskavena? Ved urob jej láskavosť a rozved sa s nou, nech dievča netrpí a nájde si muža s veľkým...M :D veď aj to deculo chudák s takým otcom vyrastať, v budúcnosti by malo len komplexy že v 25 už bude zrele akurát tak do šrotu... Ja len verím že nebude po tatovi ... peace

qweqweqwe

Keď som si to všimla ja, zrazu ste si to všimli všetci. Doteraz ste na tému klikali a horlivo tu diskutovali, vy tupé hlavy.