Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(
Starnutie ženy
matthewc. Krasu druheho cloveka vnimame srdcom a nie ocami. Keby si ju miloval tak ju milujes aj s vraskami ai. Poznam zeny na onkologii bez vlasov prsnikov ai, maju rozne cievky vyvody a aj tak pre niektorych ich partneroch (lebo nie vsetci to ustali zvladli) su tie najkrajsie
Ty si ako Ivan z mrazika, najkrajsi na svete... narcista jeden najkrajsi :-DDD
chlapce starneme vsetci aj TY! Nikto nieje vecne mlady, kazdy starne uz od narodenia! Je to len o tom ako to na kom vidno. Niekto moze mat 20 a vyzera na 30 a niekto ma 40 a vyzera na 28, Je to aj o zivot. style aky vedies ak tvoja draha od mlada pije, fajci, ponocuje, poziera sladkosti, nesportuje a je obezna tak to vsetko jej na rokoch pridava.
A mam otazku ako sa to zostarnutie na nej prejavuje? V com? Konkretne popis ako si si to vsimol?
Ja som sa nezmienil o jej sebavedomi či hľadaní sa ale o jej kráse a ta bola rozhodne na vrchole skôr. Nie je to domyšľanie. Mladi sme sa zobrali lebo sme sa lubili od 14 a 15 takže sme sa brali.
Mlada 23r baba a stara?) Je mlada a uz len to ju robi peknou) Mladost....
Skor si sa jej uz prejedol nabazil zapaluju sa ti lytka a rad by si skusal dalsie a ine zeny. Ty si vlastne este sopliak nevybureny, to je tak ked deti maju deti. Ty si este nedospel. A mozno nedospejes nikdy. S tymto pristupom v manzelstve aj tak nevydrzis. Pln si aspon vyzivovaciu povinnost ako mas. A pouzivaj radsej kondom. Aby si nevyrabal deti ako na pase. S takouto genetikou aj tak z nich nic nebude. Ale tak treba do buducnosti pracovne sily a aby akoze ludstvo zotrvalo) No uz beztak je dnesne ludstvo zdegenerovane. Odpad a stoka. A su taketo typy muzov ako ty. Jedna znama ma 30r jej partner ma ale 57r a maju spolu 2male deti a on ju opustil ze je uz prenho pristara)))
no ty budes nielen pablb ale aj psychopat bezcitny, riadne drzy aj keby to bola fake tema. teba by som nechcela stretnut ani v obchode a to niekto musi s tebou zit. :( otvor oci a prisposob sa, ak este mozes.
tak ako píše FAIRYLAND ...
ale sú ženy ktoré v mojom veku (27) vyzerajú ako staré, vyžité 40tky..
mdlá unavená pleť, kruhy pod očami, chodia s mastnymi vlasmi...
mne tipuju ludia 22-23, ked im poviem kolko mám rokov tak na mňa vypučia oči a "čožééééé??!!! koľkóó!!??? neveríím..."
no lebo zdrava strava, pitny režim, dostatok pohybu na čerstvom vzduchu,.. stačí aby som si išla zabehať a ked sa vrátim domov pozriem do zrkadla a plet mam pekne rozžiarenu, ...okysličenú...
čo sa týka zakladatela témy....
chyba je v tebe!
na čo ste sa brali takí mladí....? a brali ste sa koli fyzickej kráse? tak to bola chyba! lebo si mal rátať s tym že vždy taka krásna nebude,
... životneho partnera si treba vyberať srdcom nie očami!
krásna tvár zostarne, zvráskavie ale krásne srdce ostane na vždy!
Jasne, ze je to vymysel, tato tema. To nikto nemoze mysliet vazne. V 23 je zena este pred vrcholom krasy, ja osobne som bola v tom veku ovela ovela krajsia ako v 18, ked som sa este hladala a nemala som ani take sebavedomie. Teraz mam 29 a vyzeram velmi mlado, tipuju mi este moje teenegerske roky. Ale je pravda, ze nemam deti a som cely zivot slobodna, takze ziaden chlap mi vrasky nerobil a nerobi. Ked je zena tohoto panka taka zostarnuta, tak jedine z neho a dietata. Kazda zena co ma male dieta vyzera starsie, lebo sa poriadne nevyspala zopar rokov. Ale uplne by stacilo, keby ju jej chlap castejsie odbremenil a mala by opat aj nejaky cas uplne pre seba, vedela by sa zas dat dokopy, zakladom je vydatny spanok, spravna strava a kvalitna kozmetika. Ale aj tak to cele zacina a konci v mysli a s tym pracuje malokto a pri takom pablbovi na to ani nema cas a priestor. Chuda zena.
Ja si myslim že je dobre že nad tym takto rozmyšľam teraz už než by to malo so mňa vybuchnuť po 20 rokoch tak že ju podvediem alebo opustim. Ty si asi zakompleksovana chudera čo si chce ripnuť do niekoho tak sa do mňa navážaš že sa kopiruješ a posielaš ma ku psychologovi. Ja nemam ju v plave v teraz podviezť ju ale dobuducna sa toho obavam.
Fakt ten psychológ by ti pomohol :D jasne že ľudia starnú to k životu patrí :D ty kde žiješ? Zas až tak staro nemôže vyzerať akurát sa po tých pár rokoch trošku zmenila, zvýraznili sa jej možno črty tváre a podobne... No zrejme už máš zálusk na nejakú 15ku keď 23 je pre teba stará :D alebo už má mozno aj vrásky-ale to jedine z teba :D že sa bojis že ju opustis alebo podvedies, keď nad tým teraz rozmýšľaš tak zrejme to už máš v pláne... ako tu už bolo spomenuté šťastná žena, krásna žena ;) je mi uprimne ľúto tvojej zeny...