Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starnutie ženy

Príspevok v téme: Starnutie ženy
matthewc

Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(

tweetie

A toto je akoze fakt skutocnost ci len fake (aby na mladu 23rocnu babu povedal jej manzel, ze je stara, resp. pardon ze starne?)?
Ja neviem, ci sa spolocnost a jej problemy uz tak zmenili alebo niektori si tu snad svojimi temami zistuju nazory ludi, aby mohli i studenti psychologickych vied vykazat nejaku diplomovku... :), lebo teda fakt ze ak by sa ma niekto opytal na ulici, co si o tom myslim, asi by som si myslela, ze dotycny/dotycna je mierne v nalade :).
Sice pardon - podla gramaticky toto nejde asi o diplomovku...

A teda ak je to naozaj skutocny problem, tak by som odporucila bud navstevu lekara (ak ide o zdravotny problem, co vsak pochybujem) alebo v pripade, ak tam nejde o zdravotny problem, tak nech jej zacne viac pomahat a dokazovat jej svoju lasku a nie pozerat na nu pohladom, ze starne, lebo zjavne je strhana z daneho zivota s nim.

a_dr1a

Pises ze je plesata? Kedy prisla o vlasy? Porodom, hormonalne problemy ci? Bol si s nou kvoli tomu u lekara? Zaujimas sa o nu alebo len vycitas jej nadavas? Vrasky a kutiky ust smerom nadol? To znaci depresiu, unavu, zrejme sa citi nestastna nemilovana ai. Takze jej viac pomahaj a odbremen ju od povinnosti a starosti. Ty pracujes? Doma jej aj dako pomahas? Ona je este s dietatom doma ci? Takze pod s nou k lekarom. Kup jej napr.kvalitnu kozmetiku. Odbremen ju a pomahaj jej. A hlavne ju miluj a rob ju stastnou. Ak sa citi nemilovana vyzita nepochopena ai, tak to sa prejavuje aj na jej vyzore. Keby sa citila stastne milovana spokojna - takto by nevyzerala. Zrejme to ma svoju pricinu. Suvislosti. Aj s tebou

matthewc

Ja skutočne neviem či by ste vy chceli po svojom boku staru plešatu vraskavu ohavu keď sa tu pohrošujete asi ste už same stare škatule keď sa tak urážate. ale pytal som sa čo s tym spraviť ale serijoznej odpovede som sa ja nedočkal, odpovede ako skopirováne

osol

no veru, ako pise podo mnou. a baba bude aj sediva z neho, ak uz nie je, nielen vrasky. takito ludia by sa nemali vobec zenit.

jhju

Baba by sa mala zbavit takehoto blbecka, je mlada len asi vycerpana, zrejme je na vsetko sama a ty kktko nejsi jej opora a toto tu vypisujes o 20rocnej ze vrasky ma atd. mas na milion percent velky problem sam so sebou.asi v postely aj stojis za picu a mas maleho vtaka. tej babe znicis cely zivot, radsej ju nechaj, ńa sa z toho dostane ty ju nicis tvojimi recami dufam ze ti do 30vypadaju vlasy a narastie pupok, a tvoja terajsia bude sexi kocka a neutrie ani osrate topanky o teba ty kokot trapny!

jhju

Baba by sa mala zbavit takehoto blbecka, je mlada len asi vycerpana, zrejme je na vsetko sama a ty kktko nejsi jej opora a toto tu vypisujes o 20rocnej ze vrasky ma atd. mas na milion percent velky problem sam so sebou.asi v postely aj stojis za picu a mas maleho vtaka. tej babe znicis cely zivot, radsej ju nechaj, ńa sa z toho dostane ty ju nicis tvojimi recami dufam ze ti do 30vypadaju vlasy a narastie pupok, a tvoja terajsia bude sexi kocka a neutrie ani osrate topanky o teba ty kokot trapny!

matthewc

Ako sa to prejavuje ? Ma vrasky, kutiky na okrajoch ust ako smutny smajlik :( potom mierne prepadnute viečka a celkovy ochabnuty vzhľad

Nie niesom žiadny Ivan ani zbierač kvetov takže mi buď poraď a nevypisuj mi tu blbosti alebo mi daj pokoj

slad

a jedno si zapamataj, laska je o ladeni dvoch dusi, srdc a tiel. U teba je to len o telach a krase. Toto nieje prava laska len je neprava falosna podoba. Si mlady a mysleni dost nezrely, ty o laske nevies nic. Zenil si sa prilis mlady a hlupy.
tvoja laska je len o fyz. pritazlivosti a taka laska ma strasne kratke trvanie.