Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(
Starnutie ženy
mozno su plateni za umele diskusie
cim viac klikani tym vacsie zisky
Je to fake. Ludia sa musia velmi nudit cez sviatky. Ako aj v tej teme o chudobnom priatelovi. Ma to rovnaky rukopis, ani by ma neprekvapilo, keby to pisal ten isty clovek :DDD co z toho maju/ma?
Možno som podľa niekoho ubožiak ale uprimny ubožiak a nehram to na milujuce srdiečko či vnutornu krasu ako vy... veď niesme v rozpravke...zobuťte sa s tych vianočnych rozpravok už konečne a riadne myslite
Toto musí byť fake, taký úbožiak nemôže existovať ani medzi mužmi...
Kycera je nezmysel čo tu pišeš... aj ženy najednou zomru a navyše starnutie im nesvedči ani toľko čo mužom to máš pravdu...
Prečo by som jej podľa teba mal dať balik estetiky na vianoce dal som jej očný krém aj nočný krem
Kycera, milujem ten citat. :-) Len som nepoznala autorku. Teraz uz ano. Diky. :)
Chlapče, snáď nebudeš potrebovať preklad :
" No jó, mužský, ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Žádné klimakterium. Ale pak najednou… zdechnou."
Věra Chytilová, prvá dáma českého filmu
matthewc : úprimne ľutujem teba aj tvoju manželku.
- si evidentne nezrelý , povrchný, absolútne nevhodný pre manželstvo. Krása a príťažlivosť ženy spočíva v úplne iných veciach ako spomínaš ty. Dobrota, šarm, dobroprajnosť, nežnosť,láskavosť, úprimnosť,skromnosť, obetavosť, empatia, charizma, oddanosť... a ešte asi ďalších 20 cností a vlastností , to sú pre mňa ako chlapa, dôležité znaky, aby som vnímal ženu ako krásnu a príťažlivú.
Ďakujem Bohu každý deň , že jednu takú som si vymodlil..
to su taki sebci medzi nami, tu o lasku nikdy neslo, leda tak o sebalasku
No ty si výborný.Dúfam,že na Vianoce dostala poukážku do estetického salonu a že jej to umožníš pravideľne každý mesiac aj s primeraným oddychom,ked chceš aby zostala pekná a pestovaná :-).