Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starnutie ženy

Príspevok v téme: Starnutie ženy
matthewc

Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(

matthewc

Prepač ale zo slovenčiny som pravidelne mal 4 a 5 hoci som prepadol zo všetkeho ale to teraz nerozoberam..
Ona chodi ku pedikuričke aj do kadernictva a aj stara sa dosť o seba aj jej maľovatka kupujem, veď to už od začiatku vzťahu. Ale aj tak vidieť že roky jej pribudajú. Ja som myslel že toto pride až po 30tke alebo 35ke a nie už pred 25kou. To podľa mňa ani typyvke nieje..

ehm

To musela byť poriadna lichôtka, keď si ju musel tak pritvrdiť /ypsilonom/.
Okrem toho máš neuveriteľné životné priority. A do toho obchodu si mal teda ísť ty a ženu poslať na kozmetiku, pedikúru...

matthewc

Ona mi povedala ze ja pekny som keď odchadzala do obchodu a davali sme si bozk na rozlúčku. Totiž vycitila že sa asi necitim uplne najkrajši tak mi zalychotila

Fake tema

Trochu mi tu uz tie fake temy zacinaju vadit. To je zadanie na seminarku alebo vas plati nejaka agentura z grantu? Jedna nahodi, ze je priatel je chudobny, iny, ze ako ma predstavit zene milenku, to na com pracujete, ludia? Neprehanate to uz trochu?

ehm

Tak si od nej starší o rok alebo oveľa?
A povedala ti, že si pekný? To už aj nahlas si to potrebuje povedať aby tomu uverila?

matthewc

Ehm - ja sa teba pýtam kde máš oči lebo si očividne slepy alebo prisleply. Šak som pisal že starnem aj ja ale v zrkadle sa vidim len. A ona mi pred tyždňom povedala že som pekny a to i napriek tomu že som od nej oveľa starší.

Za psygologom isť nepotrebujem som v poriadku takže si svoju radu strč niekam do zadku.

ehm

Človeče veď ty si ešte o rok starší od nej!!! Ona sa s tebou ešte nerozviedla? Kde má oči? Radšej sa jej vyhýbaj, lebo keď ťa uvidí pri dennom svetle...