Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(
Starnutie ženy
Povedz to manzelke čo ta trápi a zainvestuj do nej pošli ju do fitka a ty sa staraj o dieta .A ináč môžno ani ty si neni pre ňu pritazlivy a musi sa na teba dívať.Ja sa na manžela divam už 30 rokov a neriesim vec ako je krasa ale to dobro aj keď ma hocikedy naštve.
chod k psychologovi na pokec, ked toto nevies sam, on ti to rad a obsirne vysvetli
strie na bachore ked uz ma teraz tak utekaj najdi chrumkavku 16-17ku nebudes pchat vtaka do starej skatule
Aby sa niekto neurazel ano aj ja vyrazne starnem ale seba vidim len v zrkadle. Ženu vidim stale a jej krasa vyprcha ako bublinky kokakoly :( pls pomožte mi :(
tfuj s takou starou uz by som nic nechcel mat kludne sa na nu vys3r ved uz musi mat cecky po decku vytahane najdi mladsiu krajsiu nestracaj cas
no to teda, 23 rocna je uz zrela do stareho zeleza :D