Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starnutie ženy

Príspevok v téme: Starnutie ženy
matthewc

Ahoj. Možno sa moj problem bude zdat niekomu malicherny no mne sa nezda. S manželkou sme sa brali keď mala ona 18 a ja 19 rokov. Teraz ma ona 23 ja 24 rokov, čiže sme spolu 5 rokov.Mame 3 rocnu dceru. Keď sme sa brali bola krasna a mlada. Teraz po piatich rokoch si však všimam že manželka za posledny polrok začina pomaly starnuť
:(( Som z toho mimo lebo ma prestava priťahovať a ja sa bojim že mi prepne a podvediem ju alebo ju opustim. Ale ja ju nechcem opustit :'( Ako obnoviť tu iskry medzi nami :(

anka89

Povedz to manzelke čo ta trápi a zainvestuj do nej pošli ju do fitka a ty sa staraj o dieta .A ináč môžno ani ty si neni pre ňu pritazlivy a musi sa na teba dívať.Ja sa na manžela divam už 30 rokov a neriesim vec ako je krasa ale to dobro aj keď ma hocikedy naštve.

matthewc

Aby sa niekto neurazel ano aj ja vyrazne starnem ale seba vidim len v zrkadle. Ženu vidim stale a jej krasa vyprcha ako bublinky kokakoly :( pls pomožte mi :(

divockorigi

tfuj s takou starou uz by som nic nechcel mat kludne sa na nu vys3r ved uz musi mat cecky po decku vytahane najdi mladsiu krajsiu nestracaj cas