Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudobný priateľ

Príspevok v téme: Chudobný priateľ
westah

S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(

celebrita FB

Na dovolenky k moru chodia iba detičky bohatých rodičov. Tí ostatní tam idú, až keď si na to sami zarobia. Ja som nebola ešte nikdy a viem, že ani nikdy nepôjdem a ani nechcem ísť a ani mi to nechýba. Lásku začnem hľadať až po 40tke, ak vôbec... lebo neľahla by som si k chlapovi do postele, pokiaľ by som nemala vlastný byt, alebo aspoň väčšinu naň našetrenú a pokiaľ by som si nebola istá, že je to ten pravý, s ktorým chcem stráviť celý život.
S terajším chlapcom by si sa mala urýchlene rozísť, lebo jemu aj káva, na ktorú ťa pozve, spôsobjue finančné výdavky, ktoré považuje za investíciu do budúcnosti a nevieš si predstaviť, aké je preňho ťažké pretrpieť hlad, pozerajúc sa, ako ty konzumuješ lángoš alebo hotdog, ktorý ti kúpil na stanici. On očakáva od života manželstvo, v ktorom budú dva príjmy. Tvoj a jeho. A keďže ty robiť nechceš, tak neni o čom. Hľadaj pracháča.
Ako výhovorku pri rozchode by si mohla povedať, že ty sa ešte necítiš byť zrelá na vzťah, že škola je u teba prvoradá, že myslíš najmä na štúdium, bla, bla... a že radšej obetuješ vzťah, aby si spravila školu, lebo sa bojíš, že láska a vzťah ťa tak rozhýčka, že nebudeš ani na školu myslieť, čo budeš myšlienkmi mimo a bojíš sa, že to nedokončíš. A povedz mu, že mu želáš veľa šťastia, nech si nájde inú, prípadne mu pomôž nejakú si nájsť... takú, ktorej ide o lásku a nie o prachy.

westah

Samozrejme, z časti máš pravdu. Ale prečo je to tak ? Lebo my ženy sme diskriminované a máme nižšie platy ako muži. A tí sa ešte čudujú, že my ženy potrebujeme ich finančnú podporu. Však nerodia, nemajú menzes, majú vyššie plary, viac prac. príležitosri, tak nech nás láskavo podporujú. Tí, ktorí to nedokážu, umňa nie sú mužmi.

1matej1

ach jaj deticky ved sa pekne oplachnete ked vam skonci sladke vysokoskolske nicnerobenie... preco asi vysokoskolacky robia casnicky,predavacky, vo vyrobe? Ty si fakt myslis ze vs znamena lepsi plat? sa zobud sme na Slovensku dievca nikto ta necaka s otvorenou narucou a poznam ludi s vs co maju aj roky praxe a maju 400 eur.... je vidiet ze si si nic neprezila este a nic nevies o zivote...

westah

Denisa, na výšku chodime, aby sne niečo dosiahli a najmä pre vidinu práce z vyšším zárobkom. Nie každý ostane po vš na úrade práce.

denisaf

už mi to tu ide na nervy...každa druha tema je tu plačuceho študenta /študentky vš ako by všetci chceli chodiť po dovolenkách , cestovať , mať byt ale čo preto robia?? sedia bez roboty na vš!!!Ked chcem iný život dvihnem riť a idem do roboty!!

westah

On dochádza zo susedného mesta. Býva v dvojizbovom byte, ktorý ledva uplatia. Bola som už u nich, no je to bieda. Starý nábytok,staré koberce na zemi, no proste otras, už nikdy viac. Ani vodičák nemá, dochádza vlakom, potom prestupi na MHD. Je mi z toho zle...

westah

Zbytočme ma odsudzujete. My dnešne mlade ženy sme dosť inteligentné na to, aby sme boli mamky v domácnosti v zástere a aby nám život utekal pomedzi prsry. Život si treba užívať a zo všetkého treba vyťažiť maximum, ale to ženy z čias komunizmu asi nevedia.

UHM

tak to ze je na invalidnom nieje az take hrozne...clovek si to urcite nevybral aby bol na invalidnom...Otec ze odisiel to je no comment...sama hovoris ze oblieka sa normalne a dokonca stguduje na Vysokej skole tak ja neviem kde je problem chalan sa chce zaistit sam...zato mu fandim...ale stale nevidim dvovod na rozchod...Ziju v chalupe ? alebo nemaju na zaplatenie elektriky a podobne ?

westah

Denisaf, sú omnoho horšie študentky, ktoré si na štúdium privyrábajú kurvením sa, to je pohoršujúce ! Ale keď mám mať vedľa seba chlapa, nech mi pomáha ! Čo je na tom zlé ?! Žiť z lásky sa dá len v rozprávke, pričom ani život predstaviteľov hlavných hrdinov nebol ako v rozprávke. Očividne žijete mimo reality. Ja niesom sprostá, aby som celý život makala za pár drobných a popritom si užívala "lásku".