Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudobný priateľ

Príspevok v téme: Chudobný priateľ
westah

S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(

damian4

Nechajte to dievcatko nech zije v sladkej iluzii ktoru si vybrala. Ja jej doprajem toho bohaca ktory jej bude vsetko platit. A jedneho dna si dovedie domov mladsiu krajsiu lepsiu a ju vyhodi do prdele lebo sa jej obzerie.... lebo toto su muzi po akych ona bazi.... Chudak jej frajer kiez by vedel co pri sebe ma....

jeson

no do b..ha, si obmedzena mindzurka. Len pockaj za 10-15 rokov ako sa ten dobrosrdecny chalan, ktory ta ma rad, vysvihne hore. Ty budes velmi velmi nevhodna zena do manzelstva neskor pre kohokolvek normalneho, pre tupcov budes na hranie a ako matka pre vychovu dietata budes stat s takouto hodnotou za ho..no. Daj si facku, kritizujes jeho, ze nema zatial peniaze a ty mas co? Pre jeho dobro, nechaj ho tak uz dnes.

westah

UHM jeho matka je nezanestnana a je na invalidnom dôchodku, otec ich opustil keď mal 10 rokov a viac ich nekontaktoval. Samozrejme, od tej istej doby im ani finančne neprispel.

denisaf

dalšia 21 ročná trubka študentka ktorá ked si chcela chodiť po dovolenkách kupovať o dušu mala íst do roboty makať!! si obyčajné rozmaznané decko čo veľa chce a sama má prd. ja makám po fabrikách od 18 upratovala som robila som hocikde na smeny mám úver na vlastný byt. Také ženy si zaslúžia chlapa čo vie makať nie študentky čo sedia na ťahákoch 3-5 rokov a čakajú že vdaka ich vzhladu a mladosti na nich natrafí zabezpečený muž...neviete nič iné len brať a nič neponúknuť...chudák chlapec... ja by som ťa odkopla...chod zarábať peniaze vyskúšaj si život a potom hodnoť...

UHM

opis nam prosim ta jeho rodinny stav aby sme ti teda neskodili a utvorili si realny nazor na tuto temu...co si o nom zistila ??????

PoznamFejky

Nereagujte na fake temu. Chce tu rozputavat hadky.
Ani zlatokopka by sa nepriznala ze chce bohateho. Jednoducho by ho opustila a neoznamovala to po forach.

westah

Podľa vašich reakcii však usudzujem, že zraňujem egá rovnakých chudákov ako on. Treba sa snažiť a aj na vás budú ženy letieť a nie vyplakávať aké sú ženy svine a zlatokopky!!!

westah

Pre vás "svätých"- muž je ten, ktorý má zabezpečiť ženu, starať sa o ženu a uctievať si ženu !!! A len zabezpečený muž dokáže potešiť a rovnako zabezpečiť aj svoju partnerku.

westah

Matyo, prečo by musel byť bohaty muž automatický starý ?! Je mnoho mladých mužov, ktorí majú slušne zabezpečených rodičov, ktorí im kúpia aj luxusne autá. Len ja som mala, žiaľ, smolu, že som natrafila na muža z nižšej triedy. To by som však chcela napraviť a vynahradiť si to mužom, ktorého budem naozaj môcť nazvať mužom s M.