S priateľom chodím pol roka. On má 22 ja 20 onedlho 21 rokov. Spoznali sme sa na výške, kde chodím druhý rok. Nemaváme veľa konfliktov, avšak je tu veľký problém. Priateľ mi povedal, že pochádza z nie najlepších pomerov. Matka nezamestnaná, otec ich opustil keď mal 10 rokov a neozval sa im. Finančne sú na tom biedne. Nechodil oblečený zle, čiže som o ich finančnej situácií na začiatku vzťahu nevedela dokým mi to nepovedal. Kebyže to viem, do vzťahu by som s ním určite nešla. Chcem pri sebe finančne zabezpečeného muža, ktorý mi bude kupovať darčeky, bude mi platiť dovolenky, jednoducho si budeme užívať, pretože z lásky sa vyžiť nedá... Problem je v tom, že neviem, ako sa s ním mám rozísť. Vo vzťahoch a následných rozchodoch som celkom neskúsená. Prosím, poraďte mi ako čo najrýchlejšie z tohto utrpenia újsť :(
Chudobný priateľ
adr1a...Čo mu ponúkam ja ?! To si azda robíš srandu. Predsa seba. Ponúkam mu ženské telo a snaď ho svojím telom nebudem obdaruvávať zadarmo, za jeho úsmev a dobrý pocit. My ženy nie sme dobytok, alebo lepšie, majetok, aby sa s nami chválili a použili kedy chcú bez toho, aby sme z toho mali úžitok aj my samé.
A co ponukas ty osobne muzovi za to, co chces a pozadujes od neho?)
A k teme len tolko. Tento chalan ma v sebe potencial. Ma dravost chtic a volu nieco dosiahnut ziskat mat, je snazivy. Takze on sa este vypracuje. A bude raz na dobrej urovni. A som casto v kontakte s mladymi ludmi. A je dost takych ako tu autorka temy. Ze chcu vsetko a hned. Cim-skor. Najlepsie bez namahy prace ci vlastneho pricinenia. Lenze treba zvazit ponuky a dopyt) Takze sme opat na zaciatku, kde som sa pytala, co ponukas ty?
ja som zas opačný prípad, pochádazam z chudobnej rodiny,,bývam s mamou,ktorá ma finančne podporuje ,ale sama nemá dostatok,tak ma dotujú starí rodičia,ktorí sú na tom trošku lepšie,ale nechcem od nich brať stále peniaze,otec na mňa kašle, ale na druhej strane posiela mame výživné , podotýkam nie mne...
napriek tomu študujem medicinu a zvladam ju zatiaľ ,som v 3ročniku, mala som to v živote tažke a tiež nemam ani vodicak a o aute možem snivať,je mi z toho smutno,ale chcem sa vypracovať,rovnako mi je smutno z toho ,že mi moj bohaty otec nechce dať ani korunu a musia ma živit stari rodicia.. no proste začarovany kruh
ked som videla tuto temu spomenula som si na seba.. nemala som ešte priateľa a mám 21rokov..pretože vačšina chlapov ,čo o o mna prejavuje zaujem je na tom finančne lepšie a je z lepšej rodiny-vačšinou doktori a preto som radšej sama a niekedy mi je to veľmi luto... tym ti chcem povedať,že ak si s nim rozumies a je k tebe pozorny,mas ho rada,priťahuje ta,tak sa vykašli na peniaze,bud rada za to,čo ty maš, a garantujem ti,že on sa bude snažiť 10000krat viac prave preto,že je z takej rodiny... a budute sa mať lepšie,dnešny standart je taky,že vidiš všade ,kde každy chodí kto ,čo má ,chýba mi to,že nikde nevidieť skromnosť.....
Ty si teda riadne sebestredna. To akoze muz ta ma podporovat len preto, ze mas menzes a on nema? Muzi maju tiez svoje zdravotne problemy, rovnako, ako zeny.Pracovnych prilezitosti, je pre zeny uplne rovnako, ako pre muzov, ak nie viac.No a to, ze zenskenprace su menej platene je tiez nejaky nezmysel. Sa divym, ze on s tebou este chodi.
westah:
preco by mal bohaty muz opriet svoje BMW o tvoju osobu ? Co mu uz ty mozes dat ? Preco by sa mal vobec o teba starat, ci ta uctievat ? 1000 zien na kazdy prst moze mat, tak preco by sa mal o teba zaujimat ? Ibaze by si posluzila ako docasny sexualny matrac. Docasne, kym bude mat lepsi model. A to by si este musela byt extra dobry matrac.
Aspon si uprimna , ako som uz pisal o mincovni ked uz nieco chlapec chce , treba slusne zaplatit inak je banka zatvorena. Niektore zeny sa vedia neskutocne pohorsovat a pretvarovat a pritom ide o to iste, nic v zivote neni zadarmo , mas pravdu drzim ti palce nech ti zivot vyjde podla tvojich predstav.
Síi rozmaznane dospele dieta....:VERDIKT: OBESIT
ak to nie je vymyslena tema, tak mu prosim povedz svoj pravy dovod. je to dobry dovod, pretoze jeho to nijak nezrani, len mavne nad tebou rukou a bude hladat lepsiu. hovori sa tomu dodge the bullet - vyhnut sa gulke alebo jak by som to prelozil alebo ujst hrobarovi z lopaty. po pol roku to ani nebude lutovat, este ti bude vdacny, ze si sa vyfarbila teraz.
inak nepodcenuj studentov, ktori vychadzaju zo zlych pomerov a musia sa zivotom prebijat. ked skoncia skolu, su to vacsinou oni, co raketovo letia hore. ja som bol na skole tiez jak posledna socka, skolu som skoncil s holou ritou, mal som iba pocitac a asi 1000ku na ucte, to bolo vsetko. nepreslo ani 5 rokov a uz teraz mam dni, kedy za 1 den zarobim viac ako priemerny clovek za mesiac. neni to kazdy den, ale na tom sa pracuje :-) neviem z akych pomerov je zuckerberg, ale FB zalozil ako vysokosolak, Steve Jobs bol tak v prdeli na VS, ze prespaval u kamaratov a zbieral flasky coca cola a nosil ich do vykupu flias, aby nieco nazbieral na zivobytie.
PS: ak to fakt neni fake, tak mi je ta luto, lebo bohati chlapi su bohati vacsinou preto, ze su chytri a zlatokopky maju precitane jak slabikar :-) oni vzdy s tebou vypecu, nie ty s nimi ;-)
Vymyslena tema ! !
Cudujem sa , ze tu reagujete , uz pri tretej vete vidno , ze je to nezmysel
celebritaFB, ďakujem za konečne normálnu radu.