Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.
Nezvláda to ???
hehe- prečo? (už mi to začína asi dobre predrbávať) lebo dodržujeme- nekontaktovať sa?
dievca, vy ste uz rozideni, este ti nedoplo ?
Allia28 - necítim sa ešte na to, aby som ho videla (neviem prečo), potrebujem sa tiež ukludniť a vyvetrať hlavu. A hlavne si musím byť svojím rozhodnutím (nech už je akékoľvek) 100% istá, a to som neni. Vieš, nepozerám sa naňho, ale na seba a na to ako to ja cítim....
divocina1 ma imho pravdu
Ale aj tak sa ti čudujem, že to s ním nevyriešiš a radšej premýšľaš nad tým čo to stvára a trpíš. Keby ste si sadli zoči voči vy dvaja tak si to vysvetlíte a zistíš, či je to ozaj len pauza a či rozchod. Takéto "cezkamarátske" informácie môžu byť veľmi skreslené, je to predsa o VÁS DVOCH...
Allia28 - je to možné :) možno to urýchli proces :)
Messje- naprd je to, že máme spoločných kamarátov, snažím sa s nimi co najmenej kontaktovať. Čo on robí ja netuším, nepýtam sa- ale medzi ženami občas nejakej ujde, hlavne keď si dáme flašku vína :) Priznávam, mám ho Rada, ale tiež som došla do šádia, kedy mi začal liezť na nervy. A pokiaľ si človek nie je istý, tak pauza to jednoznačne vyrieši. Čím to viac trvá, tým chcem o ňom vedieť menej, ako som písala na začiatku, kontakty so spoločnými priateľmi zminimalizujem. Sociálne siete zablokujem a prečistím si hlavu. S kamarátmi sa taktiež stretávam, takmer každý deň- pretože vo vzťahu som na to nemala čas- či už sú to ženy alebo chlapi.
Danca
Si tak strasne naivna ze je to do neba volajuce.
Ovecka mal pravdu hned na zaciatku.Ty to nezvladas nie on.Staci čítať tvoje komenty.
Ludia ked si daju pausu tak aby porozmyslali a utriedili si myslienky.On si uziva a ty vyhladavas ludi aby si niečo zistila lebo vies ze ti povedia sami.V tom ma nepresvedcis ze nie.
Po čase ked si on uzije ho aj tak vezmes spat s omluvou...ze ved ste mali pauzu.
Zaujimave ako Všetko o nom vieš. Nie preto lebo mate spolocnych priatelov ale preto lebo ty chces vediet co on robi.
Ty budes cakat aj pol roka kym on sa bude bavit.
Toto su tie detske pauzy kedy jeden chce koniec a druhy skoci na vsetko len aby si ho udrzal.
Si chcela pauzu tak co teraz riesis?
Ja som sa ta na zaciatku opytala co ta vasa znamena?Ake ma limity vasa pauza.Jedine co viete ze ziadny kontakt.To je aj dost.Ty sa stazujes na fore ako si on uziva miesto aby si ho proste kontaktovala a konecne vedela co idete dalej.
Tak to ťa obdivujem, že mu dopraješ toľko kľudu. Len neviem či ten kľud v preklade znamená výletovanie so šľapkami či ako si to napísala. Ale možno sa týmto vyfarbí sám a nadobudneš k nemu taký odpor, že sa s ním rozídeš ty.
Allia28- o kľud. On ho chcel, tak ho má. Povedal mi, že mu leziem na nervy, takže som odišla zo spoločného bytu a navrhla som teda pauzu, ja som už toho mala tiež celkom dosť. Takže od seba teraz oddychujeme. Len neviem, ako dlho to bude trvať pokiaľ sa to nejak nerozlúskne. Ja som navrhla pauzu, on to, že v kontakte nebudeme. Bude to za pár dní mesiac, ale myslím, že ešte min. 1 to potrvá. Mali sme dosť pomorku, povedal mi, že ma má rád čím ďalej, tým menej- čo som mala robiť? Dať mu priestor....