Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.
Nezvláda to ???
Danca na tvojom mieste by som sa s ním skontaktovala a opýtala sa ho na rovinu že o čo mu ide.
Myslím, že to pekne necháme obaja vyhniť a potom to jeden z nás asi spraví :) On sa už chová ako keby bol nezadaný, a ja sa na to snazím pozerať rozumom.
nie nie moja zlata vy ste sa rozisli len ty si to stale nechces priznat...
0vecka - práveže ja po ňom nepátram.Ale občas uje každému niečo. Asi je fakt lepšie, nič nevedieť...
Danca4 co takto povedat kamaratom aby ti o nom nic nehovorili? imho ty snoris a potom sa cudujes
Ďakujem Vám za názory. POmaly zisťujem, že je pekne na prd mať psoločných priateľov. Na jedenj strane som Rada, že sa mi neotočili chrbtom, ale na druhej zas je to, že sa ňom dozviem veci aj keď nechcem. Chlapec sa nám začína vyfarbovať- výletuje s lacnými šľapkami, ktoré majú v hlave nasraté a idú len po prachoch (poznám ich aj osobne). Začína sa mi kvalitne zhnusovať. Viem, že jeho cieľ je ma kvalitne nasrať, ale to sa mu nepodarí :) Je to fakt hrozné, keď sa takto človek správa a to sme sa (ešte) ani nerozišli....blé :D
@ Pauza vôbec nie je detinská! Je to vždy lepšie riešenie ako definitívny rozchod.
@Danca,
tak Ti prajem, aby si to zvládla, aby si to bola Ty, kto bude mať tentoraz pevnejšie nervy. Nechaj chlapca podusiť sa vo vlastnej šťave, zjavne to potrebuje, aby sa poučil. Buď pochopí, čo od neho chceš alebo mu dopraješ raz a navždy "pokoj"! : )
tieto pauzy mne vo vzťahoch nič dobré nepriniesli
Ďakujem Vám za názory.
Áno, je to vlastne už asi hra o nervy. Sám chcel kľud a voľno, povedal mi, že mu leziem na nervy (pritom sa o Tom nikdy nejak nezmieňoval). Bol možno len mäkký to urobiť aj keď mohol (mal min. 2 možnosti ešte počas rozhovoru- rozísť sa nechcel). Chcel pokoj- má ho, chcel sa nekontaktovať- má to. To, že som to urobila ja bolo, lebo som už stratila veškerú silu niečo riešiť. Problémy som riešila ja, aj keď niečo vždy som bola prvá ja...možno si na to len zvykol a má vo mne istotu, preto nič nekoná. Alebo si len sebecky užíva a ja som tam niekde v pozadí :) Je úprimne, fakt hnusné, akého hrá frajera, ako ma nepotrebuje, ako všetko zvádne on a JA som ho opustila....to je síce pekné, že teraz budem pred všetkými za debila (úprimne je mi to jeno), ale jednostranné- je super riešiť dosledok namiesto príčiny :)...nevadí...Nikdy som sa nestretla s takýmto chovaním a neviem no. Je ted amožné, že jeho ego je tak strašne moc silné? Alebo sa len hľadá? Pretože ja tu nebudem preňho forever.....
Ďakujem Vám za názory.
Áno, je to vlastne už asi hra o nervy. Sám chcel kľud a voľno, povedal mi, že mu leziem na nervy (pritom sa o Tom nikdy nejak nezmieňoval). Bol možno len mäkký to urobiť aj keď mohol (mal min. 2 možnosti ešte počas rozhovoru- rozísť sa nechcel). Chcel pokoj- má ho, chcel sa nekontaktovať- má to. To, že som to urobila ja bolo, lebo som už stratila veškerú silu niečo riešiť. Problémy som riešila ja, aj keď niečo vždy som bola prvá ja...možno si na to len zvykol a má vo mne istotu, preto nič nekoná. Alebo si len sebecky užíva a ja som tam niekde v pozadí :) Je úprimne, fakt hnusné, akého hrá frajera, ako ma nepotrebuje, ako všetko zvádne on a JA som ho opustila....to je síce pekné, že teraz budem pred všetkými za debila (úprimne je mi to jeno), ale jednostranné- je super riešiť dosledok namiesto príčiny :)...nevadí...Nikdy som sa nestretla s takýmto chovaním a neviem no. Je ted amožné, že jeho ego je tak strašne moc silné? Alebo sa len hľadá? Pretože ja tu nebudem preňho forever.....