Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezvláda to ???

Príspevok v téme: Nezvláda to ???
Danca4

Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.

Messje

Danca
Pride mi to ze ste este mladi,neviete ma vztahu pracovat a riešiť problémy. Lebo tou pauzou ste sa tym problemom vyhli.Chapem ze ludia si chcu v tom obdobi uvedomit ci mu ten druhy bude chybat alebo nie.Ale co dalej?Tym ste ten problem co ste mali len dali nabok, pretoze ked ta pauza skonci,problem tam stale bude.Druha vec...kolko ma ta pauza trvat?Snad ste sa aspon na tom dohodli.
V kazdom pripade to,ze nebudete spolu komunikovat neznamena ze sa nemozes opytat preco sa tak správa.
Na to ti da odpoved len on.My tu mozme len hadat ked nevieme poriadne dovody ako to vlastne bolo predtym.
Treba si sadnut a povedat si čo sa vam nepacilo,co vas zozieralo,comu by ste sa mali vyhnut.

Danca4

Messje- máme spoločných kamarátov, bavia sa so mnou (volajú va con a tak) a takisto aj s ním, takže je jasné, že občas prehodia niečo aj predomnou- to je normálne. Ja sa na jeho adresu nevyjadrujem, čo zas on áno, mám pocit, že to robí vedome, lebo vie, že sa to dozviem :) a myslí si, že je stredobod mojej pozornosti- pretože sa vypytoval, či sme sa o ňom bavili atď. Neviem, čo tým skúma a čo chce dosiahnuť :)

Messje

No mne to tiez tak pride.
Uz to ze danca priznala že sa jej nevenoval,zanedbaval ..
Pride mi to ze si ho obmedzovala, chcela len pre seba a on sa teraz citi ako macho (mačo)
To si so vsetkymi tymi jeho znamymi v kontakte ked to vsetko vies ako sa vyjadruje?Nevyhladavas ich nahodou ako nahodu sama?
Naozaj si to s nim pories osobne alebo ho nechaj nech si tu pauzu uzije s kamosmi.
Ine by bolo keby si sa dopocula ze chodí za zenskymi a kazdu obhana

qweqweqwe

nejdem si ani citat odpovede

vies, o com to cele je? ja si myslim, ze on si mysli, ze ja si myslim, ze on si mysli

cokolvek ti tu ludia napisu je varenie z vody

ani ty sama nemozes nic vediet, iba si myslis, ze on si myslis a vsetci tvoji znami si myslia... co to nevidis? vsak to nema ziadny zmysel na co plytvas svoju energiu, ked chces nieco riesit, na to musis viac nez len mysliet ze si mysli ze si myslis a ty si to myslis

0vecka

Messje ja zase nechapem co je na Tom? pride niekde spytaju sa ho ako sa ma tak povie ze dobre lebo mu niekto nic nezakazuje... co je na Tom? podla mna uplne normalna reakcia.. skor nechapem ako si z toho co pocula z druhej ruky mohla toho tolko vydedukovat.. imho nezvlada to skor ona ako on

Messje

Danca
Ja nemam pocit ze porusuje dohodu.
Ta bola ze sa nebudete kontaktovat.On ta nekontaktuje.To ze sa sprava ako decko a chvali sa vsade ako mu je dobre...To by si si s nim mala vyriešiť osobne a opytat sa ho co tym chce povedat.
Pretoze zrely chlap povie kamatatom...nie sme momentálne spolu...uvidime co dalej.On ukazuje ako mu je bez teba dobre.Je jedno co tym chce povedat,ci to mysli vazne alebo nie.Tu ide o to ako to jadze svetlo na teba.
Pekne si ho chyt a nech ti to vysvetli.Ak ti je bezo mna az tak dobre,ze sa s tym musis vsade chvalit,tak ukoncime pauzu a cely vztah a uzivaj si tu svoju slobodu .

Danca4

danko22 - my sme sa dohodli, že sa (zatiaľ) rozchádzať nebudeme. A ak by to chcel, už by to dávno urobil, si myslím. Premýšľala som, čo ho vedie k tomuto chovaniu, ego? hrdosť?

danko22

ked to takto dáva najavo a chce aby si to vedela zrejme si mu isla poriadne nanervy a chce to s tebou skoncit... ono aj tie ,,pauzy,, vo vztahu to je v preklade jemne povedane rozidme sa ....

Kycera

Danca,
ale teraz vážne. Aj keď správanie Tvojho partnera vykazuje vlastnosti nezrelej osoby, ješitnosť, pošliapané sebavedomie... pauzu jednoznačne nezvláda. Nedrží sa vzájomnej dohody a správa sa infantilne.
Aj napriek tomu všetkému Ti neodporúčam, aby si sa vo svojom rozhodnutí unáhlila. Ukonči pauzu a úprimne sa porozprávajte sa. Vylož mu na stôl všetky svoje pre aj proti a snažte sa nájsť kompromis. OBIDVAJA!!! Ak ho nedosiahnete, tak potom vieš, čo máš robiť. Takto budeš mať čistý štít, lebo budeš vedieť, že si pre záchranu svojho vzťahu spravila všetko, čo bolo v Tvojich silách. Veľa šťastia! : )