Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezvláda to ???

Príspevok v téme: Nezvláda to ???
Danca4

Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.

Kycera

Ernesto,
takto by si sa zachoval Ty. Osobne si myslím, že by si danú situáciu zvládol lepšie, inteligentnejšie. Buď by si problémy riešil alebo by si zatrúbil na rozchod. Ak by si predsa súhlasil s pauzou, tak by si do sveta neroztruboval tieto veci. Lenže "on" nie si TY, chápeme sa? : )

Keď som zbadala Tvoju reakciu, chystala som sa Ti napísať. V poslednej chvíli som si to rozmyslela, veriac, že sa tu objaví "niekto", kto ti to vysvetlí. A podarilo sa - objavil sa Hehe! : )
Vieš, ono je to tak ako som už písala. A dievča je tvrdohlavé, nepočúva rady. Nuž je to jej život, jej rozhodnutie.
Teraz je to už hra o nervy, kto z nich ich má pevnejšie!

hehe1

A naco by to robil? Ona navrhla pauzu, on caka, je v defenzive, kedze na koni je ona, zjavne ma v sebe hrdost a takto reaguje.
Preco tu pauzu nenavrhol on?
Keby je v skutocne v pohode, tak nerozhlasuje vsade, ako mu je dobre, proste kasle na to.
Moze kludne hrat formu, ale pritom byt zraneny, len je prilis hrdy, aby za nou doliezal.
Teraz caka, pokym sa ozve ona, kedze ona bola iniciatorkou rozchodu, to je uplne normalne.
Ale tazko je takto riesit, ale keby vidim, ako prebiehal ten posledny rozhovor, bol by som mudrejsi. Nie vzdy totiz sa da usudzovat podla slov.
Ty vole co uz ja riesim :D

Ernesto

hehe1: ak by bolo tak ako vravis, tak by ju za ten cas kontaktoval. nasiel by si nejaky sposob, aby to vyzeralo "nahodne", ze by ju stretol len tak niekde na ulici a pod. kedze sa jej absolutne neozval, tak si myslim, ze do vankusa po veceroch nefnuka.

hehe1

zvladat to nemusi vobec, dolezite je aj ako to povedal, pretoze ak si povedala, ze chces pauzu, to znamena, ty nechces jeho,

on ti to chcel vratit tym, ze navrhol, aby ste sa nekontaktovali a tym, ze vsade rozprava , ako mu je dobre sa len tvari, ze mu je a doma narieka do vankusa....aj toto je verzia...
pauza je nezmysel, bud spolu, alebo od seba, treba si problemy vydiskutovat a popracovat na ich rieseni, nie sa oduvat, davat si pauzy, to je take detske ....
bud sa tie problemy vyriesia, alebo nie a rozidete sa....

Danca4

Je to hrozné tá ubijajúca neistota, neozvali sme sa jeden druhému- pretože sme sa dohodli, že sa kontaktovať nebudeme, je to zatiaľ 3 týždne. Podpbná téma sa tu už preberala, keď partner chce mať pokoj a tým jeho správaním som bola "donútená" toto urobiť, ani na sekundu nezaváhal aešte ja navrhol, aby sme sa nekontaktovali. Neviem, ako dlho toto vydržím, ale prestáva ma to baviť. Raz som hore, raz som dole. Keď sa ho pýtali, prečo sa teda so mnou nerozišiel- vyvliekol sa z odpovede....Ja ho kontaktovať (zatiaľ) nechcem- predsa Dostal, čo chcel.....

Ernesto

Chlapec to podla mna zvlada, aby som odpovedal na tvoju otazku z nazvu temy. Preco si to myslim? Pretoze na pauze ste sa dohodli spolocne, tzn si aj on si chcel oddychnut od teba, nie len ty od neho.

Keby si tu pauzu dala ty a on nesuhlasil a potom toto robil, tak ano, to by som suhlasil, ze situaciu nezvlada.

Takto mi to pride, ze chlapec si fakt az po preruseni kontaktu uvedomil ako mu bolo nanic. Ja som zazil nieco podobne, po preruseni kontaktu s byvalou mi spadol obrovsky kamen zo srdca a zivot sa mi zo dna na den zlepsil.

Jednou lahkou otazkou to rychlo rozuzlime. Vravis, ze uz je to niekolko tyzdnov co mate pauzu. Takze: kolkokrat ta kontaktoval za posledne dva tyzdne? Rovno prinasam aj odpoved: Ak ani raz, tak fakt je spokojny a nezvladas to ty, kedze to tu riesis na fore. Ak ta kontaktoval, tak to nezvlada on.