Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezvláda to ???

Príspevok v téme: Nezvláda to ???
Danca4

Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.

Prezyvka055

Lacny je celkovy ten napad tej pauzy.

Ak mate spolu fungovat ako partneri, tak mate vediet riesit problemy spolocne a nie ze pauza a podobne.

Danca4

Ahojte, od pauzy ja osobne- čakám, že si oddýchnem, užijem si sama seba, on tiež. Ja som kľudná, koncentrujem sa na seba. On je taký, akého som popísala- neviem, čo tým chce dosiahnuť, chce aby som vedela, že sa má dobre? to je také lacné. Ja neviem, prečo toto robí, alebo sa chce pomstiť? Bola som s jeho kamarátmi a tvrdí, že určite sme ho spolu preberali- pritom abolútne nie. Neviem no...

Messje

Podla toho co pises ste obaja este nezreli na vztah.Vo vztahu treba komunikovat,riesit problemy,nachadzat spolocnu dohodu...nie si davat pauzu.Pauza je co?Pauza je nakolko?Pauza ma ake limity?
Rozpravat kamaratom ako mu je dobre,aby si si ty myslela,ze mu dobre neni alebo ziarlila...to je take detske.
Ty si tiez s pauzou suhlasila tak ja vlastne nerozumiem ake nazory chces počuť. Co si od tej pauzy cakala?

HorMar

My sme to s mojou kedysi tiež urobili. Pauza. Len ona išla pracovať do cudziny a dva mesiace bolo veľa. Vymklo sa jej to akosi.. Takže ja to dnes ľutujem, ak máte ostať spolu asi to nieje dobré riešenie. Ale ste zrejme ešte mladí. My sme sa nakoniec vzali, neviem aké vážne je to u vás..