Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezvláda to ???

Príspevok v téme: Nezvláda to ???
Danca4

Dobrý deň, s frajerom sme si dali od seba pauzu (vzájomná dohoda)- je to už nejaký čas a zistila som (teda povedali mi to spoloční kamaráti- ja po ňom nepátram), že sa Partner veľmi divne správa. Hrá frajera, obvoláva kamarátov, hovorí aký je rád, že je sám, proste dáva najavo stračného hrdinu, som si viac ako istá, že chce, aby som sa to dozvedela- zhodli sme sa v Tom s viacerými, tvrdí aj to, že som si nevážila, čo som v ňom mala (čož nie je pravda)..... Mám pocit, že týmto sa snaží chlapec len zakryť to, ako to v skutočnosti cíti (sme od seba- dohodli sme sa na vzájomnom "oddychu").ˇ
Ďakujem za Vaše názory.

Danca4

Kycera - tak to dík :D Ja Sem píšem aj preto, lebo sa mi toto nikdy so žiadnym chlapom nestalo. Dohodli sme sa, že v komtakte nebudeme, ale robí schválne tak, aby som sa toto všetko podozvedala- neviem prečo :D som z toho zmätená a premýšľam, či to neukončiť hneď...

Kycera

Normálne? : D Tak takoutou diagnózou trpí asi polovica mužského pokolenia, teda asi 99%! : D
Aj tu máš jedného...
Ide o mužské ego. : D
A Ty sa zariaď podľa seba. ; )

Danca4

Kycera- ale nie je to normálne, však? Keď vyhlasuje, že konečne mu nikto nič nezakazuje (čo nie je pravda- mala som výhrady, pretože ma zanedbával a pozeral len na seba) a má pokoj. Som zvedavá, aká ďalšia fáza príde :D

Kycera

Danca,
ja si naopak myslím, že Tvoj pocit je správny. A názov Tvojej témy je viac ako priliehavý!!! Vieš, niektorí jedinci nie sú zrelí mať vzťah.
Dali ste si pauzu, tak si ju uži. Utrieď si svoje myšlienky, postoje, očakávania a uvidíš... Uvidíš, či má vôbec význam vo vzťahu pokračovať alebo to ukončíš.

Danca4

Hlavne je mi divné, prečo toto robí teraz- keď máme pauzu....to mi chce dať najavo, že mu je bezomňa super? alebo ma chce vydusiť a prinútiť, aby som doliezla?

Danca4

Messje- Neuháňame, len sme proste došli do nejakého bodu, keď sme si povedali ze potrebujeme od seba oddych- poslednú dobu to nebolo bohvie čo.

Danca4

0vecka - je to už nejaký piatok, a tiež som trpela, ale nejak som si povedala- chceme to obaja a musím si za tým stáť (pretože u veľa vecí som si za svojím nestála). Mne o seba a ni tak nejde, viac ma zaujíma, či to tak chlapi robia, či je to normálne a čo za tým vidia? DOhoda Bola, že sa nebudeme kontaktovať- a teraz robí toto?

Messje

A vo vztahu sa neda ist von a odychovat?
Sa uhanate bicom na poli ze potrebujete odych?
Nerozumiem tomu.
Vztah ktory potrebuje pauzu nie je vztah.Toť moj nazor.Potom sa netreba cudovat preco sa ten druhy chova divne.Lebo nepotrebuje vztah.

0vecka

Danca4 nj ty si az taka kludna ze to rozoberas s kamaratmi a teraz aj s cudzimi ludmi na fore... teraz by on mohol zalozit novu temu ze ste si dali pauzu a ona o mne vypisuje cudzim ludom a tvari sa ako je nad vecou