Dlhoročný vzťah a tretia osoba

Príspevok v téme: Dlhoročný vzťah a tretia osoba
JaNeznama

Ahojte, prosím o radu,lebo sama neviem čo ďalej.Potrebujem nato Váš názor.Mám dlhoročný vzťah, priateľ je fajn,vzťah je fajn,sex je fajn,ale niekedy mám pocit, že už nastupujeme do stereotypu....Doposiaľ som to však brala tak,že to asi tak má byť a
brala som aj tento náš vzťah za poslednỷ a nikdy som neuvažovala o tom,žeby som priateľa podviedla,opustila.Neuznávala som to.
Ale teraz prišiel zlom...Spoznala som niekoho...Čím častejšie ho stretávam tým sa viac zamotávam a aj on...Keď ho stretnem prežívam v sebe niečo iné,niečo čo už som dlhú dobu necítila...Tento človek ma priťahuje tak silno...Nejde len o sexuálnu príťažlivosť, je to niečo iné.Teraz však čo ďalej?Som zúfala..Nechcem byť sebec a ťahať niekoho za nos, ale nechcem ani urobiť chybu...Mám pocit, že už ani neviem triezvo uvažovať...Prosím o radu a prosím žiadne pubertálne reči, nie som násťročná, len neviem uvažovať triezvo :-(

a_dr1a

Tak ja poznam dost zlomenych muzov z lasky, ale nie az tak vela zien)) tych je ovela menej, neviem preco...
Zvlast jedneho mi je luto. Lebo mu zlomila srdce, roky sa kvoli nej trapi depkuje a ona? Pred mesiacom sa vydala, a celkovo sa po rozchode s nim rychlo otriasla a veselo si uzivala zivot ai. On je zlomeny muz a ona happy. Ale tak muzi si to sami takto vyberaju

JaNeznama

Sevrin: keby som sama vedela čo chcem...:-( Keby som to nemala tak v hlave domotané...
Ale ďakujem za radu, pišeš,že z vlastnej skúsenosti...Ach keby človek vedel robiť správne rozhodnutia...

Sevrin

Na toto sa nedá odpovedať, ale zo skúsenosti viem, že tvojmu starému vzťahu práve odzvonilo.

Takže buď radikálne ukončíte stereotyp a začnete pracovať na dieťati alebo to ukonči a začni niečo nové. Vám ženám to vždy išlo ľahko.