Dlhoročný vzťah a tretia osoba

Príspevok v téme: Dlhoročný vzťah a tretia osoba
JaNeznama

Ahojte, prosím o radu,lebo sama neviem čo ďalej.Potrebujem nato Váš názor.Mám dlhoročný vzťah, priateľ je fajn,vzťah je fajn,sex je fajn,ale niekedy mám pocit, že už nastupujeme do stereotypu....Doposiaľ som to však brala tak,že to asi tak má byť a
brala som aj tento náš vzťah za poslednỷ a nikdy som neuvažovala o tom,žeby som priateľa podviedla,opustila.Neuznávala som to.
Ale teraz prišiel zlom...Spoznala som niekoho...Čím častejšie ho stretávam tým sa viac zamotávam a aj on...Keď ho stretnem prežívam v sebe niečo iné,niečo čo už som dlhú dobu necítila...Tento človek ma priťahuje tak silno...Nejde len o sexuálnu príťažlivosť, je to niečo iné.Teraz však čo ďalej?Som zúfala..Nechcem byť sebec a ťahať niekoho za nos, ale nechcem ani urobiť chybu...Mám pocit, že už ani neviem triezvo uvažovať...Prosím o radu a prosím žiadne pubertálne reči, nie som násťročná, len neviem uvažovať triezvo :-(

stastnazena

ahoj neznama. Nikdy sa nedaj opantat pritazlivostou a vzhladom. Lebo je to tak klamlive vsetko ze to az nieje pekne. Dajme tomu ze by si si s tym novym zacala a po par mesiacoch/tyzdnoch zistis ze je to kurevnik ze si nemate co povedat alebo uplne iny clovek nez s cim si pocitala. A bude s teba osamela zena ktora mohla mat pekny vztah s terajsim prialom s ktorym nemas problemy. Dobry partner sa dnes hlada tazko a kazda jedna by ste si ho mali vazit. Ja som bola v manzelstve tyrana muz pil mal dlhy ...takze viem o com hovorim....Nesaskujte baby vzhlad nieje v ziadnom pripade vsetko... vztah potrebuje ine hodnoty ako tie co si ludia dnes myslia ze su spravne.

1nikol111

ahoj nekaz si vztah zato že sa ti niekto len páči. Nemáš v ňom istotu nevieš čo je zač a veľa ľudí spoznáš až v nepeknej situácii. Ja by som dlhoročný vzťah koli prítažlivosti nikdy nezahodila lebo to iste čo by si ty spravila priatelovi može ten nový spraviť tebe. Možno je to len další čo hľadá zábavku oni vačšinou bývajú príťažlivý a pekný ale pod povrchom sú to klamári.

Chrisiana

to už je na tebe či chceš bojovať a udržať vzťah alebo odísť a začať s niekým iným ale rozhodni sa nevoď za nos ani jedného

neviem111111

ja som nikdy nepochopila, preco ludia hovoria o stereotype v zlom. podla mna to je to najkrajsie na vztahu - ked uz sa to prelomi z tych neistych hier a hluposti ked neviete co a ako do toho realneho zivota, spolocnych zvykov, spolocneho fungovania a pocitu istoty v tom druhom. nerozumiem proste. ak toto niekomu vadi, tak nie je pripraveny mat realny vztah. naozajstny dlhodoby vztah nie je o motyloch v bruchu.

JaNeznama

Hehe1 ja nič nehľadám, prišlo to samo....
Ale ďakujem inak, ani neviem prečo, zlepšil si mi dnešné ráno...

hehe1

ale mne je to fuk, pre mna za mna si najdi styroch :D ja len, ze vacsina dnesnych zien nieje nikdy s nicim spokojna a takychto pripadov unudenych zien je tu milion, uz mi to lezie na nervy.... stavim sa, ze s tym novym to dopadne rovnako....mna by zaujimalo, ze co ten strasny stereotyp obnasa, ked musis hladat dalej.... ale vies co, nezaujimalo...

JaNeznama

Hehe1....ešte jedna vec...vravíš, že žena má stereotyp vo vzťahu vydržať...ale prečo, nie je lepšie to zmeniť, oživiť vzťah....? Možno by to bolo jedno z rieśení môjho prípadu...A keby to prišlo skôr tak by nenastala táto situácia...