Ahojte, prosím o radu,lebo sama neviem čo ďalej.Potrebujem nato Váš názor.Mám dlhoročný vzťah, priateľ je fajn,vzťah je fajn,sex je fajn,ale niekedy mám pocit, že už nastupujeme do stereotypu....Doposiaľ som to však brala tak,že to asi tak má byť a
brala som aj tento náš vzťah za poslednỷ a nikdy som neuvažovala o tom,žeby som priateľa podviedla,opustila.Neuznávala som to.
Ale teraz prišiel zlom...Spoznala som niekoho...Čím častejšie ho stretávam tým sa viac zamotávam a aj on...Keď ho stretnem prežívam v sebe niečo iné,niečo čo už som dlhú dobu necítila...Tento človek ma priťahuje tak silno...Nejde len o sexuálnu príťažlivosť, je to niečo iné.Teraz však čo ďalej?Som zúfala..Nechcem byť sebec a ťahať niekoho za nos, ale nechcem ani urobiť chybu...Mám pocit, že už ani neviem triezvo uvažovať...Prosím o radu a prosím žiadne pubertálne reči, nie som násťročná, len neviem uvažovať triezvo :-(
Dlhoročný vzťah a tretia osoba
Aké milé želenia, dámy :-)
Ďakujem veľmi pekne a dodám už len, nech padnú na úrodnú pôdu a naplnia sa :-)
Krásny, nový a lepší rok 2017!
JaNeznáma,
ďakujem krásne! Aj ja som na Teba myslela. : )
Tak si sa už rozhodla. Blahoželám a prajem, aby Ti / vám to vyšlo. Aby ste robili jeden druhého šťastnými. Možno to bola len skúška, možno to ten druhý POCHOPÍ a možno si v ňom získala priateľa. Ktovie? : )
Aj ja Ti želám známa "Neznáma", Minikonke, Messje plnučičké prehrštia šťastia, lásky, zdravia, úspechov, porozumenia a pohody. Nech vám do cesty vstupujú ľudia, s kt. si budete rozumieť.
Tešilo ma, dievčatá, snáď sa ešte stretneme. : )
@ Šťastný nový rok všetkým!
:-)
Aj ja dakujem
Messje, áno máš pravdu, nikdy som nepovedala, že priateľa neľúbim a nemôžem to ani teraz povedať...Preto som sa rozhodla takto a verím, dúfam, že je to správne rozhodnutie...Chcem sa s priateľom pohnúť ďalej, nechcem ostať na mŕtvom bode ako sme boli...Snažím sa zachovať fér aj k tomu druhému, je to taktiež ťažké, krok som urobila, neviem ako sa on zachová...uvidíme....Možno ma bude nenávidieť a možno sa len zasmeje a hodí to za plecia...Neviem, nepripadá mi tak ako chlap v príspevku od Sklamanej 111, ale čo ja viem možno sa aj ja mýlim...
Dôvod ani nehľadám, zase by som sa asi zamotala, čas ukáže...
Chcem ti ešte Messje povedať, že krásne prianie mi praješ do nového roka :-) si milá, cenním si to, keby sme tak všetci nemuseli ľutovať svoje rozhodnutia, škoda,že to tak nefunguje, ale ďakujem...Nikto mi nič také ešte neprial, ani neviem čo ti mám nato povedať, som dojatá, že neznáma osôbka na fóre mi niečo také praje :-) Nech aj tebe život nikdy nič zlé do života neprinesie, zaslúžiš si len to dobré :-)
Tusila som ze sa takto rozhodnes.Teraz uz len pracovat na vztahu.Nie je to lahke hned zacat odznova ale nikdy si nenapisala ze ho uz nelubis.
Bola si len zmatena.Ver ze taketo pocity ma vela ludi aj v manzelstvach po nejakej dobe.Proste sa to stava.
Vsetko ma nejaky dovod.Nehladaj ho.Sam cas ti to neskor ukaze.
Uz viem co ti priat do noveho roku
Nech nikdy neolutujes svoje rozhodnutie :-)
Ahoj Sklamana111: určite neberiem tvoje slová v zlom a cením si, že si sa dokázala zdôveriť so svojou skúsenosťou...je to smutné, že tvoje rozhodnutie nebolo správne a, že srdce a city dokážu tak človeka opantať...Aj pre mňa osobne to boka ťažká situácia, bola som neskutočne zmätená...Ale vďaka pár ľuďom na tejto diskusii, ale aj sebe som sa rozhodla a dala som šancu dlhoročnému vzťahu...Nie je ľahké robiť len správne rozhodnutia...a život dokáže byť riadne krutý... Prajem ti zo srdca, aby su v živote mala už len šťastie, škoda, že čas sa nedá vrátiť...
Messje: krajšie si to nemohla ani napísať...Ďakujem ti krásne, tak ako vravíš už je aj po sviatkoch, ale tak veľmi som Vám chcela popriať, nedalo sa skôr...Dávam si pomaly život dokopi, už teraz s menším odstupom nato pozerám inak a dúfam, že to budú dobré rozhodnutia...Aj tebe prajem štastie v živote, krajší nový rok a vďačím ti za tvoje slová, ktoré si mi dala v mojej téme...Ďakujem :-)
ahoj Neznama . V prvom rade to co ti napisem neber v zlom ale je to moj osobny pribeh a moja osobna skusenost . Taktiez som mala manzela ktory ma totalne ocaril a nechala som koli nemu dlhorocny vztah. Bol to fesak vedel ohurovat slovami skutkami proste myslela som si ako to ze ja mam take stastie v zivote ze o mna taky zakopol. No kratko po svadbe sa vsetko zmenilo. Nielen ze nam vybielil totalne spolocny ucet kde sme mali nasetrene nemale peniaze ale este mal aj na kazdom roku druhe zenske . Prezila som si totalne peklo koli svojej sprostosti a zaslepenosti vzhladom a tym ako vedel hrat. Ja ti len chcem napisat ze si davaj velky pozor nato s kym si chces zacat a dobre ho spoznavaj a ten vzhlad a ocarenie naozaj neni vsetko. Ked si zmyslim ako som sa mohla mat pri muzovi ktoreho som koli nemu opustila ktory bol pre mna ochotny urobit vsetko...Vratilo sa mi to ako som sa k nemu zachovala....dnes som mohla byt stastna manzelka a matka....cas sa uz neda vratit ja len aby si sa nepopalila tak ako ja.... vela stastia a drzim ti palce
Dakujem za prianie a tiez prajem krasne sviatky...aj ked je uz po nich :-)
Hlavne novy rok nech prinesie najviac dobreho.Nech ta navedie na taku cesticku,z ktorej nebudes chcieť vybocit.
Nech si stastna ...nie vzdy sa to da ale ver,ze len my si mozme urobit svet krajsim.
Ci ja,ty,on ci ona...MY.Nas zivot je v nasich rukách.
Nedaj sa oklamat a ani sklamat.Pouzivaj nielen srdiecko ale aj rozum.
Mooooc ti drzim palce ;-)
Kycera, Minikonka, Messje a ostatné dievčence a chlapi, kt.sa zúčastňuju tohto fóra a dávajú svoje cenné rady, dodatočne, ale predsa Vám prajem krásne prežitie Vianočných sviatkov, ktoré už máme pomaly a isto za sebou a všetko dobré do Nového roka, veľa zdravia, štastia a lásky a veľa porozumenia a múdrych rád nielen na tomto fóre, ale aj v osobnom žibote.Verím, že aj budúci rok budú vaše rady cenné a pomôžu.
Dievčence, ešte nie je správna chvíľa, ja sa ešte ozvem, ale myslela som na Vás počas sviatkov a chcela som Vám popriať:-)