Ahojte, prosím o radu,lebo sama neviem čo ďalej.Potrebujem nato Váš názor.Mám dlhoročný vzťah, priateľ je fajn,vzťah je fajn,sex je fajn,ale niekedy mám pocit, že už nastupujeme do stereotypu....Doposiaľ som to však brala tak,že to asi tak má byť a
brala som aj tento náš vzťah za poslednỷ a nikdy som neuvažovala o tom,žeby som priateľa podviedla,opustila.Neuznávala som to.
Ale teraz prišiel zlom...Spoznala som niekoho...Čím častejšie ho stretávam tým sa viac zamotávam a aj on...Keď ho stretnem prežívam v sebe niečo iné,niečo čo už som dlhú dobu necítila...Tento človek ma priťahuje tak silno...Nejde len o sexuálnu príťažlivosť, je to niečo iné.Teraz však čo ďalej?Som zúfala..Nechcem byť sebec a ťahať niekoho za nos, ale nechcem ani urobiť chybu...Mám pocit, že už ani neviem triezvo uvažovať...Prosím o radu a prosím žiadne pubertálne reči, nie som násťročná, len neviem uvažovať triezvo :-(
Dlhoročný vzťah a tretia osoba
Kycera, presne tak, do skorého stretnutia! :-)
Minatarosa: citujem jeden článok: Milostný trojuholník neprichádza sám od seba, má svoje odôvodnenie. V niektorých prípadoch môže nová vášeň upozorňovať na problémy vo vzťahu. Môže byť taktiež súčasťou dlhého a ťažkého procesu, kt. nakoniec povedie k pochopeniu, že ste na svojom mieste s pravým človekom...
Článok je dosť dlhý, nebudem sa tu rozpisovať, ale nemôžem povedať, že teraz ,,nenávidim,, to čo sa mi stalo., že nenávidím milostný trojuholník..Nebola som ani neverná a nemienim ani byť...
Som človek, kt.to zažil a som šťastná, že som to zvládla, samozrejme aj vdaka ľuďom na tomto fóre...Ľuďom, kt.ma hneď neobvinili za moje city,myšlienky, zamotanosť...
Messje, napísala si to veľmi dobre, vieš ja sama som si pomyslela, bude asi lepšie, keď sa neozve, neuvidím ho už, ľahšie ja na neho zabudnem a on aj na mňa...Vie, že mu prajem aby si našiel dievča, ktorá ho bude veľmi milovať, zaslúži si to.
Ale tak to bude ľahšie...Nemyslím si, že medzi nami by mohlo niekedy byť dobré kamarátstvo...je to smutné, ale je to tak...:-(
Ďakujem ti za držanie prstov, si milá, úprimná, krásny večer ti prajem :-)
tieto milostné trojuholníky nenávidím
JaNeznáma,
tak do najbližšieho stretnutia! : )
JaNeznama
Budem ti drzat palce aby si svoje rozhodnutie nikdy neolutovala. Sme len ludia.Robime chyby.Ale kto ich nerobi?Na toho kamaráta skus zabudnut.Viac neries preco sa neozyva.Dobre robi.Lepsie pre teba a tvojho priatela.Ty rychlejsie zabudnes a budes mysliet uz len na vas vztah.Moooc držím palce.
Vieročka514 ako vravíš, kiežby :-)
Kycera ďakujem pekne, myslim, že niečo sa už v starom roku aj splnilo, do cesty si mi TY, Messje, Minikonka už vstúpili a myslím, že si veľmi dobre rozumieme :-)
Pokiaľ ide o moje rozhodnutie, áno rozhodla som sa takto, nedokázala som to zahodiť, tie roky, viem, že ma ľúbi a aj ja ľúbim jeho...Pokiaľ ide o toho druhého, od vtedy som ho nevidela, neviem sa k tomu vyjadriť, možno ma neznáša, neviem, nechcela som to takto...
Začal nový rok, pracovný kolobeh, môj čas s priateľom, čas možno zahojí...
Nemyslím si však dievčatá, že už nebudem písať, budete mi chýbať a určite napíšem...
Ďakujem Kycera, všimla som si, že vo viacerých témach reaguješ múdro, klobúk dole, som rada,že sme sa takto spoznali :-)
kiežby sa tie priania plnili
: )