Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

smradlavy frajer

Príspevok v téme: smradlavy frajer
Zorana

Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(

denisaf

ja zase nechapem ze sa tie zeny nerozvedu ale trpia to a este si narobia 2 a viac deti aby bolo nad cim plakat..radsej budem zit sama bezdetna nez v rozpadnutom dome s ozranom alebo gamblerom nezamestnanym bez elektriky ....katastrofa!!!

ANGEL-DEMON

no ved toto... a potom vyplakavaju do TV, modre z neba.. ze nemaju co jest atd... ja neviem ale hlupana uz len koli tym detom ako som pisala, ked sa jej niečo nedajboh stane, co s nimi bude? otec ozran ich ako uzživý...?

ANGEL-DEMON

messje... nie... uz roky maju dom ktory ona kupila v dezolatnom stave, ze ked sa na to človek pozrie vyzera to akoby tam byvali spoluobcania... muz alkoholik a aby to nestacilo este ho aj vyhodili z roboty... dovtipime sa za co... ked som u nej bola na navsteve prišiel ožratý z krčmy no otras! a ona to taha z jedneho platu.... 4 ludí.. nestaci? diagnostikovali jej nador na maternici no nastastie sa ukazalo ze je nezhubny, lenze okrem toho ma aj problemy so srdcom ze lieky musi brat,... pride jej zle na srdce zo stresu a odpadne...
otazka znie prečo je s takym keketom...?!

Messje

Angel
Ak som pochopila o poriadny byt znama prisla ale toho luuzra si nechala.Tiez smutny priklad pre tie dcéry :-(

ANGEL-DEMON

k tej osade bez vody a práčky... ja mam známu ktorá vdaka neschopnosti svojho muža-alkoholika,
ziju v 2 izbovom dome, oni a ich 2 dcery dospivajuce spia v jednej izbe, nemaju kupelnu a maju suche wc na dvore,.. známa perie v rukách vo vaničke.... a chodia stále čisté... nesmrdia ako tuto frajer smradlavy zakladatelky temy...

Veroniiiicka

nečítala som čo si pisala cele ale ak si mu to nepovedala tak mu to povedz ale v klude popros ho vysvetli ze ti to vadi ..a ak to nebude akceptovať nechala by som ho ,,ist,, pretože ked ta nepochopi a urobi si po svojom tak to znamena ze mu na tebe nezalezi cize ta nemože ani uprimne milovať.

Fantasyi

Samozrejme, kazdy smrdi. Preto vymysleli hygienu a kozmetiku. Ak by sme vsetci nedodrziavali hygienu o chvilu by sa nedalo vydrzat v MHD, obchode, kancelarii atd. Lebo ten odor po cloveku ostava este velmi dlho a zazerie sa vam az pod kozu.
Slecna sa, ale nepytala na vas nazor na nu, frajera, ich vztah atd. Polozila jednoduchu otazku a asi cakala jednoduchu odpoved, resp.ze inteligentni ludia dokazu pochopit podstatu prispevku a vyjadrovat sa, iba k nej.
Delikatny problem je problem zdelit druhemu cloveku. Ludia maju tendenciu prijat kritiku, ako utok na vlastnu osobu a nie moznost byt lepsim clovekom, teda, ako konstruktivnu kritiku.
Delikatny problem je potrebne zdelit citlivo, jemne a diplomaticky. Aj tak sa ludia budu stavat do obrannej pozicie, lebo su na seba citlivi. Zvlast muzi. Ked ide o inych, nemaju problem ponizovat, urazat, ohovarat, ukazovat prstom.
Je jednoduchsie sa urazit, ako sa denne umyt a menit si oblecenie? Nie. Ale niektori asi budu chciet dokazat, ze pravdu maju oni, tvrdosijne to odmietat, dovtedy, kym im to nepovedia cudzi ludia v obchode, banke, alebo kolegovia v praci. To bude vacsia hanba, ako ked im to citlivo povie niekto blizky.
Kazdy predpoklada, ze sa dany clovek citi, niektori si zvyknu na svoj smrad. Ziadne vylucky tela nevonaju. Ani telo, ci oblecenie nema samocistiacu schopnost, ako si niektori myslia.
Slecna od neho nechce nic hrozne a nesplnitelne. Su to naozaj zakladne hygienicke navyky, ktore patria k povinnej rodicovskej vychove. Ved nezijeme predsa niekde v osade bez vody, ci pracky.
Nechce od neho, aby bol metrosexual, len zaklady.
Nuz, zalezi, ako sa k tomu postavi, ci to prijme. Lebo ak muz nie je ochotny kvoli partnerke ani len dodrziavat hygienu, zvlast, ked vie, ze jej to vadi, ci dokonca ma zdravotne problemy z toho, tak zial. Vo vztahu sa nemoze snazit, len jeden. To neutiahne. Su veci, ktore sa zmenit daju a potom take, ktore nie. Su ludia, ktori problemy vo vztahu neriesia a hned to zabalia. Ak by sme vsetci takto riesili-neriesili problemy, tak neviem.

sorko

Moj nazor, ze zeny su v tomto malo sebakriticke. Vacsine bez ohladu na to , ako casto si umyvaju zuby a ci zuju, alebo nezuju zuvacku smrdi z ust, ako keby jedavali pravidelne hov.a.. Na ranajky, obed aj veceru. Takze niekedy je lepsie zacat od seba.