Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(
smradlavy frajer
je to divne,pretoze nejak ste sa zoznamili,spoznavali a niecim ta tento muz musel pritahovat a ako vieme,vsetci sa riadime pachom atd. cize mi tato tema pride skor ako fake,vymysel...
ako potom fumgujete pocas celeho vztahu po sexualnej stranke?muz ktory tebe vyslovene pachne a nasilu byt vo vzahu sa mi zda byt docela chore a zrejme chyba bude v niecom inom.ak je humusak musel nim byt aj vtedy ked ste sa spoznali a to sa prehliadnut a necitit neda!
Ste vsetci velmi mili. Dakujem vam pekne.
Jemne, taktne, slusne som skusala, naznacovala. Nic. Vysledok bol taky, ze to iste nie on.
Najradsej by som bola, keby mu to povedal niekto v praci, niekto iny. Ked niekoho mate radi, ako povedat taku vec? Zuvacky, antiperspirant odmieta, ze je to nezdrave. Stale sa chce bozkavat a mna napina. Byt po jeho navsteve musim hodinu vetrat. Tiez som mu naznacovala, aby sme sa nestretavali tak casto. Naozaj to nezvladam. Uz ani nejem, co mam taky slaby zaludok. On ma proste silny pach tela, asi toxiny. Ako zavidim, ked prejde okolo pekne vonavy muz. Ale ja ho nemienim vychovavat. Nie som jeho matka. Zaklady hygieny a spravania k zenam snad vstepuju rodicia. Jeho mama si nahovara, aj jemu, ze su nieco viac, ale to, ze smrdi, to im asi nevadi.
No ak ho to nemal kto naučiť v detstve, čo asi nemal tak mu to skus len tak taktne naznačiť nejako mu to vysvetli nie je to príjemné ale pochjopí to
och to fak na nervy, osobne tiež mám rada čerstvo vypraté voňavé oblečenie, a tiež čisté telo.. nemusí nejak voňať, ale nech je osprchované a čisté
niektorí ľudia takéto návyky si neosvojili od detstva do teraz...
určite sa s ním o tom porozprávaj, i keď to bude ťažké, on to nebude chápať.. nebude chápať, že čo od neho vlastne chceš, lebo on pokladá to za normal, tak bol k tomu učený .....
pretoo buď trpezlivá, držím palce
Zorana, tak toto je vazny problem a mala by si to riesit.
Proste sa s nim musis porozpravat a povedat, ze pachne. Musis to aspon skusit, lebo toto budes mat cely zivot a tvoja laska k nemu sa zmeni na averz. Skus to najprv jemne, aby ho to neurazilo. Pokial to bude ignorovat, tak musis pritvrdit.
Uvidis, ako to vezme a ci sa zmeni. Ak nie, tak je iba na tebe, ci to ukoncis, alebo sa budes cely zivot trapit.
Vela stastia a mysli hlavne na seba !!!
No, áno, dobré ráno, stará mámo! Mala by si sa s ním o tom vážne porozprávať. Prečo by si mu to mala tolerovať?
Ja som ti raz prišiel domov, trochu pod parou, pohladkal som svoju ženu po chrbte a len som jej povedal: Evka, Evka, zas si holá? A potom som hneď zaspal. Ráno sa zobudím, pozerám, do kelu, však ja som spal v chlieviku pri svojej svini.