Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

smradlavy frajer

Príspevok v téme: smradlavy frajer
Zorana

Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(

Sevrin

Tak ako píše ANGEL-DEMON tam dole: Keď ti chlap smrdí, nemáš s ním byť. Povedz mu na rovinu aký máš problém a daj mu na výber. Buď začne s tým smradom niečo robiť alebo si začneš hľadať, ktorý nesmrdí.

Inak žasnem nad tým, niektorí chlapi aké majú šťastie na ženy. Smrdia jak psy a aj tak sa pri nich ženy držia. wow

ANGEL-DEMON

YX ... no predstav si že na 3 zmeny robím aj ja... mam fyzicky naročnu prácu,.. ale používam antiperspirant, mam aj v práci a použivam aj parfem... to že chodím v monterkách špinavych neznamena ze budem chodit zanedbana , smradlava s mesiac neumytymi vlasmi....
a predstav si že sú chlapi, ktorí zjavne ani netušia čo je antiperspirant a to je potom des a hlavne ak chodi mesiac v jednom prepotenom smradlavom tričku.... u chlpov stačí aj tyzden...akoze nechápem...
(ja mam kazdy den čiste...)
a potom mam kolegov ktorí chodia čistí, antiperspirant poznaju, pripadne tiez nejaky parfem a predstav si je to sakra! rozdiel...

Sejla

Rene1337. vsak neni jeho mama, co sa tak cudujes, ze je jej trapne ucit dospeleho cloveka ze sa musi sprchovat a prat spinave pradlo :D

br

Kludne to vsak moze byt aj horor. Ja poznam takych, co maju taky strasne silny osobny pach a smrdia im nohy navyse a tiez sa vzdy cudujem, ze ako s nimi moze niekto existovat.

YX

Mala si to upresnit.Je rozdiel smrdiet sam o sebe a tiez ak clovek maka manualne na 2-3 smeny sa za den zapoti, to je normalka aj u zeny ze z prace kazdy da sprchu. Ak tvoj priatel pride z prace rovno ku tebe unaveny tak asi preto je to tak ako opisujes. Kto pracuje a narobi sa to urcite pozna ze niekedy je to tak ze doma padne do postele a nevladze.. Tak maj trochu pochopenie. Podla mna si az moc fajnova a urcite to nebude az taky horor ako opisujes.

rene1337

Prepac nehnevaj sa ale tvoj prispevok mi pride uz moc primitivny. Kdo iny mu ma povedat ze smrdi ? ak nie jeho zena manzelka priatelia ? co si si navarila to si aj zjedz a bez urazky ak nevies komunikovat zo svojm partnerom o zakladnych veciach ako napr aj to ze ma zle hygienicke navyky tak potom vam prajem krasny vztah.