Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(
smradlavy frajer
Súhlasím s Messie aj mne by sa to hnusilo. Dokonca si neviem predstaviť že by som ľúbila človeka ktorému smrdí z úst. Ved to sa s ním nemôžeš ani pobozkať bez odporu. Fyzická príťažlivosť je jednou z podmienok fungujúceho vzťahu.Skôr či nejskôr sa taký človek musí každému partnerovi sprotiviť.
Zorana
Pokial je pravda co pises,co verim ze je...ja som len porovnala ze takto ako si to opisala smrdia bezdomovci.
Pokial mu normalne povies,nech sa ide umyt a dat si na seba čisté lebo to co mal na sebe je citit,cistotny chlap sa mozno urazi ale urobi to.Hned mu priprav ciste oblecenie a to stare daj do pradla.Lenze podla toho co pises,ten chlap nepozna hygienicke navyky a prepac,ale to by sa mne hnusilo s takym zit.Necuduj sa tym reakciam pretoze take nieco uz snad ani neexistuje.Chlapi sa zvyknu spotit,aj zeny ale tak isto sa zvyknu potom aj umyt a do cisteho obliecť. V opacnom pripade zijes s humusakom.
takze sprcha,sex je.ptm si vadna a protirecis si..ako aj napr. v tom ako pises, ze
....pride z prace lahne a spi
inde zas pises ze ta len navstevuje v byte..hmm cisty ojeb
zorana, tebe sibe, nikomu inemu, nikto iny neuchyl by nebol so smradom.
Fejk téma hlúpej ženy čo sa chce len hádať a je úchylná.
Sibe vam???
Chcela som normalne rady, ako taktne povedat cloveku, ktoreho mate radi, ze pachne.
Hej, je to strasna sranda. Si to zazite. Prvym trom dakujem za normalne odpovede.
Je to realita a som zufala.
Je rozdiel, ked je v zime clovek naobliekany a cely den ma nohy zavrete v zimnych topankach a potom sa u vas vyzuje.
Sex mavane po sprche, takze sa to da.
Údajne zakladateľ témy má rád smrad a veci s tým súviasiace
taketo nieco necitam prvykrat. isto fejk, niekoho bavi kecat o smrade, asi uchylka.
To nemoze ani existovať take nieco.Kazda normalna a cistotna zena by toto chlapovi netorelovala.
Takze moja rada...
Bud ti to vyhovuje život s bezdomovcami,alebo sa vrat nazad ku mame do tepla.
100% fake. odmeitam prijat fakt, ze po tejto zemi kraca take hlupe stvorenie, ktore napina pri bozkavani s frajerom a po jeho navsteve hodiny vetra, no napriek tomu sa s nim nerozide a pise na internet co ma robit.