Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

smradlavy frajer

Príspevok v téme: smradlavy frajer
Zorana

Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(

dee8

Prepáč, ale ani ja to nechápem. Veď vôňa/pach partnera je tým najzákladnejším faktorom, podľa ktorého vzniká fyzická príťažlivosť. Mne napríklad priateľ vonia aj keď sa trochu spotí. V tých vašich začiatkoch ti voňal? To, že sa o seba vtedy viac staral je pochopiteľné, ale musela si predsa už cítiť jeho "vôňu".
Jediné riešenie je, mu to priamo povedať... tiež by nebol zlý nápad niekoho k tomu prizvať... trebars kamaráta, ktorému dôveruje.
No držím palce...hygienickým návykom sa dá naučiť, ale ak ti smrdí celý, nie len keď príde spotený, tak tam asi niet pomoci...

kafe

namiesto "smrdíš" povedať "je ťa cítiť a to dosť výrazne". A kľudne pridaj, že nech sa spýta niekedy kolegov, priateľov, či ho je cítiť.

Ja som to raz takto povedala kámošovi, s ktorým som sa vídavala raz za rok - je ťa cítiť. Viac ho už nestretávam :D Povedala som to opatrne a jemne, ak sa urazil... čo už.

br

Stale si nenapisala, ake problemy mas ty, lebo to cele nie je normalne..

A zuvacka problem neriesi, pokial si neumyva zuby a ma pokazeny chrup. A ked je vsetko ok, zuvacku nepotrebuje. Treba riesit problem, nie maskovat ho.

Bubliii

Zorana, ja ťa chápem, ale zvaľovať všetko na povahu sa nedá. Ver mi, môj manžel má tiež zložitú povahu a život s ním je proste náročnejší ako s inými ľuďmi. Uvedomujem si, že budem potrebovať veľa trpezlivosti :) Ale človek, ktorý miluje, sa vie zmeniť k lepšiemu. Aspoň trošku. Všetko sa dá, keď sa chce a zaviesť do dňa 1 sprchu navyše, to nie je až taký problém. Ale odpovedz si sama: ak ťa už teraz jeho pach vytáča, čo budeš robiť, keď budete spolu bývať? Lebo tam sa ozaj naplno prejavia všetky neduhy, človek už nemá čo skrývať, "však je doma". Ale som zástancom toho, že toto sa nedá povedať jemne. Vyslovene treba rozhovor, že toto a toto som si všimla a je mi to nepríjemné. A hlavne, či s tým pán mieni niečo aj robiť. Lebo ak nie... tak sa vás vzťah zrejme už blíži ku koncu.

a_dr1a

Ahoj Zorana.
Aj neprijemna vec sa da podat "setrnejsie". No bez priamej konfrontacie a rozhovoru to nikdy nejde. Jasne, ze mu nepovies, ze ti smrdi az ti je z neho na zvracanie.....
Pozri. Vy spolu zrejme este nezijete. Lebo si spominala, ze nosi oblecenie za sebou viac dni. Keby ste spolu zili, jednoducho chce/nechce by si mu po vyzleceni jeho veci supla rovno do pracky. Problem by bol tym padom vyrieseny, lebo by nemal sancu si ani obliect na seba nieco, co nie je oprate a vonave.
Existuje aj rozna bio kozmetika. Aj co sa dezodorantov tyka. Proste ak by to aj nechcel pouzivat, par kvapok na oprate oblecenie keby si mu vzdy kvapla postriekala nikoho este "nezabije".
A teraz k tomu rozhovoru. Pozri. Priprav prijemnu atmosferu (vecera vinko sviecky hudba ai). Proste pohoda. A zacni rozhovor tym, ze ho milujes, ze vela pre teba znamena, ze po jeho boku vidis vasu spolocnu buducnost, ze sa ti paci ako muz, je ti s nim dobre, rozumiete si ai ai....ALE, ze aj ked ho velmi milujes, je ti luto a mrzi ta, ze sa prestal o seba starat, ze mu zapacha z ust, jeho oblecenie citit potom a ze pachne ai.
Zeby si ocenila, keby to kvooli tebe zmenil a staral sa vacsmi o seba v tomto smere.
Kazdy normalny by to pochopil.
Prip.nemate nejakeho priatela spolocneho? Zeby mu to on povedal naznacil?
Ak ten tvoj vsetko toto nepochopi a ostalo by vsetko postarom, tak bud mu to povedz uz na plne usta ze smrdi a pachne, alebo radsej zvaz vase dalsie zotrvanie vo vztahu

okky

Asi je do neho taká buchnutá alebo je taká zakomplexovaná, že neverí, že si nájde lepšieho. Lebo je fakt že každý názor tu odfajčí. Pritom 99 percent zo žien by sa na takého smraďúcha hneď vykašľalo.

Zorana

Nie, neprestala som ich pouzivat, ale nikdy nepouzivam vyrazne vone, lebo to vadi aj mne. Mozno v tom je problem, ze mi to robi napriek, ked som ich neprestala pouzivat ja.
Ja sa neurazam, len vy riesite vsetko ine, ale ja som chcela len radu ako to povedat a to tu nevyslovil skoro nikto.
Nebyvame spolu, tak hadam si dospely chlap vie oprat a nebude to nosit k frajerke.